E2h

Hoe te lopen om gewicht te verliezen

Running klinkt misschien eenvoudig genoeg en meestal is het de beste manier om gewicht te verliezen, omdat het hoeft niet duur te zijn en je hoeft niet om toegang tot machines te oefenen. U kunt op de loopband en toch kunt u ook lopen in de parken. Alles wat je nodig hebt is een fles water om uitdroging te voorkomen, comfortabel en goede loopschoenen, comfortabele kleding waarmee je lichaam ademen goed en soms zelfs wat muziek om u te helpen door te gaan. Met slechts enkele vastberadenheid en zelfs sommige joggen vrienden (joggen in groepen motiveert mensen om een ​​routine af), moet u op uw weg naar een meer fit lichaam. Net dus volg de onderstaande tips die u zeker zal lopen veilig en gezond.

  • Doe wat stretching eerst. U moet de conditie van uw lichaam eerst door te doen wat warming-up rekoefeningen. Strek je benen aan de zijkant en aan de rug, gericht op je kuiten, omdat je niet wilt dat ze kramp in het midden van een run. Zorg ervoor dat u ook uw enkels goed en je armen zo draaien dat ze flexibel genoeg als je je routine te starten.
  • Begin in een langzamer tempo. Om te voorkomen dat schokkend je lichaam, zorg ervoor dat je begint in een trager tempo, zodat je tijd hebt om te wennen aan de beweging. Run in dit tempo ongeveer 2 minuten of zo en dan geleidelijk versnellen totdat je ongeveer op 2,5 mijl per uur tarief.
  • Het onderhouden van uw tempo. Wanneer u het versneld, houd uw tempo op een comfortabel niveau. Uw joggen tempo moet geen druk op je en zou iets die u kunt onderhouden voor een goede 10 minuten of zo zijn. Als u op een loopband sport dan langzaam verhogen van de helling als je gaat die u zal helpen meer calorieën te verbranden als je loopt.
  • Shuffling het op. Zodat uw joggen routine niet eentonig zijn, shake it up door te doen wat stevige werking en langzamere, meer ontspannen wandelingen in tussen. Op een loopband, meng de helling om de 5 minuten of zo gewoon zo dat je niet vervelen met continu aan staat.


Hoe te lopen om gewicht te verliezen. Doe wat stretching eerst.
Hoe te lopen om gewicht te verliezen. Doe wat stretching eerst.

Een van de beste manieren om u te vermaken is om te lopen met een groep vrienden. U kunt zelfs een wedstrijd. U kunt ook een aantal ontspannende werking wanneer u uw draagbare muziekspeler met je mee. Na muziek naast je kan sterk verhogen van uw calorieverbranding vermogen. Gewoon jezelf goed gehydrateerd te houden door te stoppen voor water breekt elke 10 minuten of zo. Vergeet niet om wat voldoende rust te krijgen en goed herstellen van de volgende dag. Forceer je niet jezelf en controleer je schoenen als ze nog in goede staat. Vergeet niet dat het niet uitmaakt hoeveel mijlen je als u werkt met op slechte schoenen, dit zal je meer kwaad dan goed. Je moet een goede ondersteuning en een goede absorptie wanneer je druk op je benen. Houd je knieën gebogen te allen tijde, zodat u geen druk op ze en geef ze een mooi pak ijs in het geval ze zijn te moe. Dit zal u helpen uw spieren te ontspannen na een vermoeiende run.