E2h

Hoe te leven met een perfectionist

Een zeer duidelijke gedragskenmerk van sommige mensen is dat een perfectionist. Perfectionisten zijn mensen die zijn zeer oncomfortabel afwijkt uit de buurt van routines en standaarden die al aanvaardbaar zijn in hun gedachten. Ze zijn ook een zeer bewuste en onzeker soort mensen dat hun comfort genieten binnen hun gebied van netheid en ordelijkheid. Deze types van mensen moet niet verward worden met degenen die OCD (obsessief-compulsieve), dat officieel een gediagnosticeerde gedrags-en vaatziekten door de artsen. Als u iemand bent die leeft met een persoon die is een perfectionist, dan zijn deze tips zijn voor u. Lees verder en zie hoe u het meeste uit uw situatie te maken zonder zorgen of teleurstellingen.

Stichten

Stichten. Geïnformeerd te zijn en proberen om kennis te maken met dit soort persoonlijkheidsstoornis. U kunt verzamelen, lezen en onderzoek over deze van nuttige hulpmiddelen zoals het internet, tijdschriften, publicaties en zelfs ziekenhuizen. U kunt zelfs kiezen voor professionals en diverse support-groepen te raadplegen in geval u de behoefte om uw kennis verder over. Hoe meer je weet, hoe beter je kan instemmen met de perfectionist je leeft met en hoe beter je kunt omgaan.

Kijk verder dan

Kijk verder dan. Perfectionisten zijn mensen die niet medisch ziek, dus nooit vallen voor de val van ze te labelen als ziek. Dit zal alleen verergeren de situatie en het scheppen van meer spanning. Perfectionisten zijn gewoon mensen die echt hoge normen, afkomstig van hun unieke demografische en psychografische omgevingen toen ze opgroeiden. Kijk verder dan wat je ziet en hoort van de perfectionist en zich richten op wat hij werkelijk voelt.

Bescherm uzelf

Bescherm uzelf. Wat er ook gebeurt, je hebt om jezelf te beschermen. Sommige extreme perfectionisten toevlucht nemen tot negatief gedrag, bijna op het punt van geweld - fysiek, mentaal of emotioneel. Sta nooit toe om een ​​slachtoffer van een van deze negatieve reacties. Als u denkt dat er al een soort van misbruik, de aanpak van de autoriteiten met alle middelen. Afgezien van dit, goed te eten, krijgen veel slaap en lichaamsbeweging. U moet de overvloedige energie goed om te gaan met iemand die zo aftappen als een perfectionist. Hou van jezelf, en pas dan kunt u effectief van anderen houden.

Warm-up en liefde

Warming-up en liefde. Een perfectionist lijkt misschien heel kritisch en klagen veel. Begrijp dat dit deel uitmaakt van zijn psyche en gedrag. Gemakkelijk naar hem toe en zeg hem dat je begrijpt zijn situatie en je bent er om hem te helpen in zijn beproeving. Zorg echter wel dat je erop wijzen dat er een relatie is een 2-weg straat en dat hij zijn deel ook doen bij het maken van de relatie zo soepel en harmonieus als je beide kunt. Douche hem met liefde en genegenheid, ook, en uiteindelijk zal hij rustiger aan en open zijn geest ook.

Hoe te leven met een perfectionist. Warming-up en liefde.
Hoe te leven met een perfectionist. Warming-up en liefde.

De mensheid presenteert een grote diversiteit aan verschillende karakters die de Aarde in overvloed. Perfectionisten vertegenwoordigen slechts een van deze ongewone persoonlijkheden. Ondanks dit verschil in persoonlijkheid, moeten we altijd proberen te verhouden en te begrijpen. Het is alleen door het aannemen van deze houding kunnen we open en gelukkige relaties met mensen die zijn perfectionisten.