E2h

Hoe te kruidengeneeskunde thee te maken

Kruidengeneesmiddelen bestaan ​​al sinds de vroege dagen

Kruidengeneesmiddelen bestaan ​​al sinds de vroege dagen, en zijn een voordelig alternatief geneeskunde over de hele wereld. Traditionele Chinese medicijnen zijn gebruikt als aanvulling op aandoeningen of symptomen van kwalen te behandelen. Veel van deze geneesmiddelen zijn toegediend door middel van kruidenthee.

Hoe te kruidengeneeskunde thee te maken. Zoek naar combinaties van kruiden.
Hoe te kruidengeneeskunde thee te maken. Zoek naar combinaties van kruiden.

  1. Zoek naar combinaties van kruiden. Er zijn zoveel thee bladeren of gedroogde kruiden die je kunt gebruiken dat u kunt ofwel een zuivere soort thee, of een combinatie van twee of drie te maken. Je moet zeker zijn van de eigenschappen van elk kruid dat u van plan bent te gebruiken, omdat elk een ander effect op het lichaam hebben. Er zijn een aantal kruiden die alleen de beste kan worden genoten als een aromatische drank, maar geneeskrachtige kruiden worden meer gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Als een groot deel van de geur naar buiten is gekomen tijdens het koken, betekent dit dat het grootste deel van de geneeskrachtige eigenschappen van het kruid al verdampt.
  2. Er zijn verschillende manieren om de thee. Het gekookte water mag alleen uitgegoten over de theebladeren in een theepot, die bij voorkeur porselein of ander type pot die niet van metaal. Metaal kan drastisch veranderen de smaak en voordelen voor de gezondheid van uw thee. Zodra het kokende water wordt uitgegoten over de kruiden, moet je de deksel van uw theepot tot het grootste deel van de stoom kan ontsnappen sluiten. De stoom bevat de meeste van de essentiële geneeskrachtige eigenschappen dus zorg ervoor om het te bedekken stevig en lang genoeg voor het water te sijpelen in de kruiden en uit te brengen zijn volle potentieel. Er zijn eigenlijk twee manieren om medicinale thee te maken. U kunt maken van een infuus, zoals hierboven vermeld, of door het maken van een afkooksel, waar je de bladeren in water te koken. Er zijn een aantal kruiden die vereisen dat deze procedure uit te brengen van hun geneeskrachtige eigenschappen.
  3. Zie wat verhouding van kruiden om het water het beste werkt. Voor sommigen is dat u een verhouding van 3 eetlepels verse kruiden en een en een half eetlepels gedroogde kruiden voor een kopje thee nodig. Maar dit hangt eigenlijk van hoe sterk u wilt dat uw thee te zijn. Als het alleen een milde soort dat u wilt, kun je minder thee bladeren in het water. En als je een sterkere brouwsel wilt, voeg dan wat je normaal zou zetten in het mengsel. Er is geen exacte wetenschap voor deze, zodat u kunt experimenteren voor jezelf om te zien welke verhouding het beste werkt voor uw doel.
  4. Geneeskrachtige thee heeft een korte levensduur. Je moet alleen thee die je kunt consumeren in een dag. Sommige kruiden kunnen gemakkelijk gisten en kan leiden tot buikpijn of andere complicaties als je niet voorzichtig bent. Hoe meer verse ingrediënten en je je thee zijn, des te beter het kan zijn geneeskrachtige eigenschappen te geven op het moment dat het nodig is. Vaker wel dan niet, de smaak van de thee wordt saai als het wordt bewaard stilstaand te lang in de pot. Dus zorg ervoor dat u uw gedroogde bladeren op te slaan in een koele en droge plaatsen en om te zorgen voor uw kleine pot kruiden als je ze hebt in het huis.

Natuurlijke remedies zijn er al zo lang dat ze praktisch behandelingen voor elk type aandoening hebben. Het kan bijdragen aan het stimuleren van de lever of het even welk type van leverproblemen, pijn acne, depressie, spijsverteringsproblemen en vele andere kwalen. Maar zoals de meeste medicijnen, moet worden genomen met mate en met een gezond dieet.