E2h

Hoe te kruiden te gebruiken om fibrocystische borsten te genezen

Borstcysten, gekenmerkt door de vorming van klonten cystic op de borst, is niet zo schadelijk vergelijking met borstkanker. Indien echter talrijke stukken worden gevonden, is het best te behandelen deze ziekte.

Studies hebben aangetoond dat het drinken van kruiden kunnen fibrocystische borsten te genezen. Dit is een goedkoper alternatief dan te gaan naar het ziekenhuis.

Volg de onderstaande stappen om fibrocystische borsten te genezen.

  • Evalueer uw ziekte. Controleer knobbeltjes op uw borst. Probeer om kennis te nemen van hoe groot de cysten. Het zal gemakkelijker zijn om te controleren of de kruiden werken.
  • Zoek uw kruiden. Er zijn tal van kruiden die fibrocystische borsten kan genezen. Dit kan worden meerdere keren per dag. De beste tonic te drinken moet worden gemaakt van dok wortel, kliswortel, gemberpoeder, paardebloem wortel, en Astragalus wortel. U kunt kijken voor deze kruiden in de lokale health food winkels.
  • Maak thee van je kruiden. Met behulp van het vlakke deel van een mes, drukt u voorzichtig op de wortel kruiden om de natuurlijke sappen halen. Doe alle ingrediënten in een pot met water. Laat het water zachtjes koken op laag vuur gedurende ongeveer 30 minuten. Zorg ervoor dat de pot wordt bedekt. Draai de warmte na 30 minuten. Forceer je niet de ingrediënten. Laat de pot afkoelen ongeveer 20 minuten. Met behulp van een zeef voorzichtig stam van de ingrediënten. Vul uw mok de helft met warm water, voeg ongeveer 6 eetlepels van uw thee en meng voorzichtig. Als de smaak te sterk voor u, kunt u meer water.
  • Drink thee 3 tot 4 keer per dag. U kunt ervoor kiezen om thee te drinken na elke maaltijd. Niet alleen zal het verminderen van de bulten op je borsten, maar het zal je ook helpen verteren uw maaltijd sneller.
  • Herevalueren de brokken elke week. Wees geduldig met de resultaten. Als de brokken niet verdwijnen na 3 maanden, in overleg met uw arts.


Het is belangrijk om een ​​gezonde levensstijl

Het is belangrijk om een ​​gezonde levensstijl. Dranken, zoals koffie, frisdrank en bier, die cafeïne bevatten, verhogen de kans op deze ziekte. Vermijd deze dranken. Drink de thee die u hebt gemaakt in plaats daarvan.

Kruiden kan genezen fibrocystische borsten maar er zijn enkele kruiden die de kans van het hebben van deze ziekte ook toenemen. Vermijd kamille, oregano, nootmuskaat, kurkuma, tijm en komijn. Deze kruiden lokken fibrocystische borst ziekten. Er zijn ook enkele vette voedingsmiddelen die u moet vermijden om meer cystic formaties voorkomen op uw borst. Vermijd zonnebloem-en katoenzaadolie. Voor een snellere genezing resultaten, bezuinigen op vet voedsel in het algemeen. Ga voor groen. In plaats daarvan eet groenten. Bezuinigen op zuivelproducten ook. Dairy verhoogt de kans van het hebben van fibrocystische borstkanker.

Hoe te kruiden te gebruiken om fibrocystische borsten te genezen. Maak thee van je kruiden.
Hoe te kruiden te gebruiken om fibrocystische borsten te genezen. Maak thee van je kruiden.

U kunt ervoor kiezen om de kruiden te kweken in uw tuin. Dat maakt het gedoe van je uit te gaan op zoek naar de kruiden.

Heb je borst gecontroleerd door uw arts voordat u verder gaat met de kruiden-behandeling. Het beste is om uit te sluiten ernstige kwalen, zoals borstkanker. Neem contact op met uw arts de beste kruiden en voeding voor je.