E2h

Hoe te kruiden en supplementen te gebruiken om uw voeding in evenwicht te brengen

In de Europa

In de Europa, met name, de gemiddelde persoon het dieet ontbreekt een aantal essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. De beste bron van voedingsstoffen is uit het voedsel dat we eten. Maar sommige voedingsmiddelen moeilijk te verkrijgen in voldoende hoeveelheden. En de Food and Drug Administration (FDA) stelt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) op het absolute minimum in plaats van op de ideale hoogte.

Zoals bij elk voedingsmiddel

Hoe te kruiden en supplementen te gebruiken om uw voeding in evenwicht te brengen. Essentiële aminozuren.
Hoe te kruiden en supplementen te gebruiken om uw voeding in evenwicht te brengen. Essentiële aminozuren.

Zoals bij elk voedingsmiddel, lees alle voedings-informatie aandachtig door. Veel supplementen bevatten ongezonde toevoegingen zoals sucrose, dextrose, kunstmatige kleur-en glycolen. Hier is een lijst van voedingsstoffen en hoe ze worden gebruikt door het lichaam evenals goede bronnen voor deze voedingsstof.

  1. Vitamine C - Dit is belangrijk voor het afweren van en de bestrijding van infecties. We kunnen het van groenten en fruit, maar vaak niet genoeg. Een goede C supplement moet u voorzien van 500-1000 mg per dag wanneer je gezond bent. Als je ziek bent, moet u 3000-5000 mg per dag! Eventuele overtollige je doen je geen kwaad. De Alacer bedrijf maakt een product genaamd "Emergen-C." Het is een poeder dat oplost in water en biedt u een goede dosis van C. Het wordt in de bloedbaan sneller dan een tablet. Kinderen hebben veel van C om te gaan met alle ziektekiemen die ze tegenkomen op school. Als een antioxidant, vitamine C helpt het lichaam los te schadelijke chemicaliën.
  2. Vitamine B - Deze voedingsstof helpt bij gezonde neurologische en emotioneel functioneren. Het is een natuurlijke 'happy pil.' Het helpt ook het lichaam te genezen. Het kan moeilijk zijn om van voedingsmiddelen. Kies een supplement met label B-50 of B-100. Deze bevatten 50 tot 100 mg van elk van de B-vitaminen (niacine, riboflavine, biotine) die de uiteindelijk bedrag. B-complex bevat alleen de RDA en kan niet behulpzaam. Vitamine B zal de urine neon geel dus niet in paniek! Dit is niet onveilig.
  3. l. Acidophilus of l. bifidus - Dit is een gezonde bacteriën die het lichaam nodig heeft om te behouden spijsvertering. Anytime u een antibioticum is haalt je lichaam van alle bacteriën, en sommige bacteriën is onderdeel van een gezond systeem. Acidophilus houdt de balans van bacteriën in uw systeem. Het helpt ook genezen gist en schimmelinfecties. Kan worden gevonden in yoghurt en in te vullen formulier. De 'l' staat voor lactose, zoals het wordt aangetroffen in melk suikers. Voor degenen die lactose-intolerant zijn er lactose-vrije rassen.
  4. Iron - Dit mineraal wordt gebruikt door het lichaam om het bloed en de bloedsomloop sterk. Het kan vaak worden gevonden als "ferro-sulfaat" (ijzer + zout) of 'ferro glutamaat' (ijzer + suiker). Velen die niet over ijzer last hebben van vermoeidheid, zwakte en frequente ziekte. Meisjes en vrouwen zijn over het algemeen behoefte aan extra ijzer. Het kan laat een nasmaak en maak ontlasting donkerder, maar het is niet onaangenaam.
  5. Fiber - ik noem vezels want het is een populair supplement. Het is belangrijk voor de spijsvertering en zuivert het systeem. Maar is het niet goed om te nemen als aanvulling, omdat het heeft over het algemeen additieven en kan leiden tot afhankelijkheid. Goede natuurlijke vezel afkomstig van bonen, rozijnen, pruimen, citrusvruchten, zemelen granen en haverzemelen, maar ook groene bladgroenten.
  6. Calcium - Dit mineraal is belangrijk voor de gezondheid van de botten. Zoals grote bron is groene bladgroenten zoals spinazie, veld greens en paksoi. Vrouwen hebben vaak behoefte aan een supplement van calcium.
  7. Lijnzaadolie - Dit is een omega-3 olie die essentieel is voor het hart, de bloedsomloop en algemeen onderhoud van het systeem, vooral bij vrouwen. Het is vergelijkbaar met visolie, bernagie en teunisbloemolie. Amandelen, zalm en tonijn zijn goede bronnen, maar een aanvulling nodig is.
  8. Essentiële aminozuren, waaronder L-lysine, glucosamine en lycopeen onder andere. Ik gebruik vloeibare aminozuren Bragg's die kookt en serveert zoals soja saus, maar balanceert het lichaam zuren. Ze kunnen worden genomen als supplementen. Glucosamine moet worden opgevat als een aanvulling, in het bijzonder voor mensen met spierpijn.
  9. Foliumzuur - Dit is beschikbaar als een aanvulling op en is cruciaal voor ontwikkeling van de hersenen. De tijd om deze voedingsstoffen aan te vullen is tijdens het vroegste tijdstip in de zwangerschap.
  10. Zink - Dit mineraal helpt af te weren ziekte en infectie en om infecties te bestrijden. Het is verkrijgbaar bij zuigtabletten in combinatie met vitamine C.

Dit zijn de meest voorkomende voedingsstoffen die de gemiddelde persoon het dieet ontbreekt in voldoende hoeveelheden. Essentiële voeding gaat niet alleen over wat niet te eten. Het is belangrijk om uw inname via de voeding te controleren om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u nodig hebt, en dan aan te vullen wat ontbreekt. Eet volkoren granen, verse vruchten en groenten, goede eiwitten zoals vis, amandelen, pindakaas en bonen, en vermijd bewerkte voedingsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Dan aanvulling op de voedingsstoffen die u ontbreekt.