E2h

Hoe te knokkelkoorts te voorkomen

Dengue is een van de meest dodelijke ziekten die afkomstig zijn van insecten niet groter dan een rijstkorrel. De dengue-muggen, afgezien van prikken uw huid met jeukende vervelende rode huiden, kan leiden tot koorts van het dengue-virus. Behandeling opties zijn gevarieerd, maar de symptomen bij sommige mensen zijn zo discreet dat ze niet in staat zijn om het probleem vast te stellen totdat het te laat is. Bovendien kan koorts symptomen betekenen veel dingen, en het zou een langere tijd te onderkennen dat het een dengue-veroorzaakte ding, dat vreet kostbare tijd. Dengue overlevenden kunnen getuigen van het feit dat tijd een luxe die je kunt niet in dit soort van ziekte, want afgezien van het omgaan met koorts behandeling, moet u ook de dalende bloedplaatjes te overwegen. De sterke daling van bloedplaatjes veroorzaakt dengue te beweren vele levens.

Maar voordat je uitgeput van deze beelden van de dood gebracht door deze kleine, maar verschrikkelijke dengue mug dragen, hier zijn enkele dingen die je kunt doen om te helpen knokkelkoorts te voorkomen.

Hoe te knokkelkoorts te voorkomen. Blijf niet in het donker van de dingen.
Hoe te knokkelkoorts te voorkomen. Blijf niet in het donker van de dingen.

  1. Blijf niet in het donker van de dingen, letterlijk en figuurlijk. Donkere kleding, donkere gebieden en donkere muren hebben een ding gemeen: Dengue muggen absoluut dol op hen! Een manier om dengue vermijden is zelf zo afstotend mogelijk de muggen. Dat is de letterlijke kant ervan. Figuurlijk, je niet zou willen worden in het ongewisse gelaten als het gaat om nieuwe informatie over dengue, dus probeer jezelf te werken.
  2. Hebt een afkeer van stagnatie. Totally verafschuwen het opslaan van stilstaand water dat kan worden ongebruikt blijft 2-3 dagen. De eieren van de dengue mug een fervent zwemmer van deze wateren. Dit is hun broedplaats, dus zorg ervoor dat uw huis niet is een gigantische Mekka creëren voor hen vruchtbaar te zijn en zich te vermenigvuldigen.
  3. Investeer in insecten afstotende lotions. Dit zijn echt effectief. Zoek een merk dat voor u zal werken. Breng het 's nachts, en vooral als je op een avond kamp en het enige wat u beschermt tegen muggen aanvallen zijn tenten. Als u niet dat in lotions, kunt u ook proberen te verdunnen azijn in het water en zwemmen in het. Maar dat ook zou kunnen andere mensen in het proces af te weren, zo vinden de een met een mensvriendelijke geur.
  4. Heb handig rackets en insecten vangen apparaten die in de hoeken van uw huis. Natuurlijk kun je niet altijd verwachten dat je een wake-of gaten te houden voor deze insecten, klein en discreet als ze zijn. Sommige trapping apparaten, met name de elektrisch aangedreven ones, maak een knallend geluid elke keer dat vangt een insect, dus zorg ervoor dat uw gasten te waarschuwen voor deze verstoringen bevorderd omwille van dengue bescherming.
  5. Plaats schermen op ramen en deuren. Dit is vooral verplicht als u een nabijgelegen tuin of aangrenzende gebieden die zijn donker en vochtig. Dit zal ook helpen om die ongewenste bezoekers uit uw huis.

Dengue koorts voorlichtingscampagnes in overvloed in verschillende gemeenschappen

Dengue koorts voorlichtingscampagnes in overvloed in verschillende gemeenschappen. Sommige hebben zelfs projecten van ontsmetten gebieden om ervoor te zorgen dat de bestaande nesten van dengue-muggen worden verstoord. Het enige gevaar is dat sommige muggen immuun worden voor de chemicaliën die worden gebruikt tijdens de fumigatie en komen sterker en schadelijker dan ooit. Dus in plaats van te vertrouwen op maatschappelijke projecten om u en uw gezin opslaan, kunt u pro-actief en doen wat je kunt op uw einde door middel van deze richtlijnen.