E2h

Hoe te knie wrap producten te kiezen

Een knieblessure kan zeker een probleem zijn voor iedereen die actief is in de sport of slechts betrokken zijn bij een workout programma om gewicht te verliezen. Als je lastig gevallen door artritis, moet je niet laten je slechte knieën in de weg van uw actieve levensstijl. Gebruik een knie wrap om je knie te beschermen tegen de kou of van overbelasting ten gevolge van de druk ervaren tijdens een spel of een training.

Knie wraps zijn er in vele soorten en uitvoeringen aan uw specifieke behoeften. Het is noodzakelijk dat je weet welk doel ze zo voor dat ze echt effectief kan zijn op je knieën. Hier zijn enkele van de meest gebruikte en het gebruik daarvan.

  • Vermogen knie wraps. Deze worden door weightlifters voor extra steun. Deze bandage-achtige wrap is meestal gemaakt van zwaar gewicht rekbaar materiaal. Als knie elastische, betekent dit niet echt iets meer dan de stabiliteit van dergelijke verbindingen verhogen.
  • Kniehuls wraps. Zij zijn de langere versie, die ongeveer twee centimeter boven de knieën naar het onderbeengedeelte. Hun ontwerp zorgt ervoor dat de warmte niet alleen voor de knieën, maar voor de been. Sommige soorten ook steun bloedcirculatie door een materiaal op basis van koper geweven omheen.
  • Trooster. Een ander type simuleert een dekbed. In tegenstelling tot anderen die thermische pakken om hen heen hebben, dit type heeft slechts een stof materiaal dat warmte levert aan de knieën. Dit is elastisch genoeg om gestrekt naar de bovenbenen en als een dij wrap tegelijkertijd.
  • Atletisch ijs knie wraps. Deze worden het meest gebruikt. Een hit onder professionele atleten, bieden ze de koude temperatuur die nodig is om pijnlijke knieën als gevolg van lichamelijke inspanning te verzachten. De materialen zijn meestal licht van gewicht, dus hebben ze geen compromis flexibiliteit.
  • Dubbele knie ijs wraps. Ze zijn nieuw in de markt, maar ze zijn al het maken van golven. Zij niet alleen rustgevende koelte aan de voorzijde van de knie maar ook de achterkant. Hun rug wraps kunnen daarentegen meer volumineuze. Ze worden meestal gebruikt wanneer de drager doet niets veel activiteit van de benen heeft.
  • Compressie en knie magnetische wraps. Deze worden het best gedragen bij het zitten of niet mobiel vanwege hun logge ontwerpen. Ze worden vooral gebruikt voor therapeutische doeleinden, haastte zich het herstel van knie blessures en het verbeteren van de bloedcirculatie in de benen.

Het kopen van een knie wrap is eenvoudig

Hoe te knie wrap producten te kiezen. Atletisch ijs knie wraps.
Hoe te knie wrap producten te kiezen. Atletisch ijs knie wraps.

Het kopen van een knie wrap is eenvoudig. Je kunt eigenlijk naar een sportwinkel of een warenhuis, en vaker wel dan niet, ze hebben de beschikbare voorraden. U kunt ook online shoppen door het bezoeken van websites die knie wraps en aanverwante artikelen zoals roller, ondersteuning, koelelementen, recensies, koude kompressen, etc. bieden Als u een creditcard bij de hand, online winkelen heeft zo zijn voordelen. Er zijn meer soorten te vinden en de informatie die u nodig hebt is er. Je hoeft niet om rond te zwerven met uw gas-slurpende auto.