E2h

Hoe te kiem en ziekte - vrije verblijf in de sportschool

Sportscholen zijn een goede manier om fit te blijven

Sportscholen zijn een goede manier om fit te blijven. Niet alleen zijn er tal van apparatuur om uw specifieke probleemgebieden, de aanwezigheid van andere gezondheids-georiënteerde mensen richten zijn een goede motivator om te oefenen. Echter, je moet de apparatuur met anderen te delen, en terwijl u kan garant staan ​​voor uw eigen staat van hygiëne, kunt u niet garanderen dat de anderen schoon zijn, als goed. Bovendien, er is geen manier om te bepalen het personeel het reinigen van de apparatuur elke dag.

Als u van plan kiem en ziekte-vrij te blijven in de sportschool, hier zijn een paar ideeën om u te helpen dat te doen:

 1. Zoek een fitnessruimte met goed onderhouden badkamers. Als je gewoon overweegt een sportschool voor het lidmaatschap, een kijkje nemen op de badkamer. Een gemeenschappelijke badkamer is een indicator van hoe het beheer hecht belang aan hygiëne. Als ze niet eens houden een high-gebruik kamer, schoon, stel de verwaarlozing van de apparatuur en andere faciliteiten.
 2. Bezoek tijdens de daluren. Dit is om de kans dat iemand ziek is in de sportschool tegelijk als jij. Indien mogelijk, ga vroeg in de ochtend, zodat je een van de eersten die het apparaat schoon met een desinfecterend middel.
 3. Praat met gym exploitanten over strengere hygiëne-beleid. Feedback van de betrokken klanten kunnen een verschil maken tussen een hygiënische fitnessruimte en een beerput van biologische deeltjes.
 4. Breng een middelgrote handdoek voor het schoonvegen. Veeg apparatuur die u wilt gebruiken voordat u begint. Zorg ervoor dat u uw toegewezen locker schoon alvorens het te gebruiken, als goed.
 5. Breng je eigen grote handdoek. Bedek de apparatuur die u gebruikt en liggen / zitten op de top van het. Zorg ervoor dat het verschilt van degene die u gebruikt om uw zweet af te vegen.
 6. Breng vloeibare ontsmettingsmiddelen. Het is handig om ze uit te voeren in kleine spuitbus containers, die u kunt uw handen en de apparatuur die u zal werken op te ontsmetten. Als je een badkamer pauze tijdens uw sportschool tijd, vergeet niet om je handen te wassen met water en zeep.
 7. Adem uit je neus in plaats van je mond. Je neus haren en slijmlaag is gebouwd om fijnstof en microben te vangen.
 8. Drink uit uw eigen drank fles. Vermijd ze te delen met andere sportschool leden. Was uw fles na elk gebruik.
 9. Gebruik pro-hygiëneproducten. Gymvalet is zo'n apparaat dat een verbinding vormen veel krachttraining en cardio-apparatuur en heeft sanering spray houders en handdoeken.
 10. Breng je eigen flip-flops aan de doucheruimte. De warme, vochtige, gegroefde douche vloer is perfect voor het herbergen van ziektekiemen. Draag uw schoenen te allen tijde tijdens het douchen en opruimen. Verwijder ze alleen als het aantrekken van je sokken en schoenen.
 11. Pak je gym kleding in verzegelde plastic zakken na elke sessie. Laat ze zo snel mogelijk gewassen als je thuis komt, of hang ze te drogen zodat u ze kunt wassen op een later tijdstip.

Hoe te kiem en ziekte - vrije verblijf in de sportschool. Zoek een fitnessruimte met goed onderhouden badkamers.
Hoe te kiem en ziekte - vrije verblijf in de sportschool. Zoek een fitnessruimte met goed onderhouden badkamers.

Een fitnessruimte is verondersteld om een ​​plek voor de gezondheid en fitness, niet een gebied te halen microben te bereiken. Net zoals uw conditie is uw verantwoordelijkheid, uw hygiëne is aan u, als goed.