E2h

Hoe te keelpijn en hoesten met behulp van natuurlijke producten te genezen

Er zijn veel mogelijke oorzaken voor keelpijn

Er zijn veel mogelijke oorzaken voor keelpijn, de meest voorkomende is een bacteriële of virale infectie, allergie of verontreinigende stoffen. Enkele van de meest voor de hand liggende symptomen van keelpijn zijn rode keel en pijnlijk slikken, die kunnen gepaard gaan met koorts. Hoesten en kan veroorzaakt worden door verschillende oorzaken: een bovenste luchtwegen die resulteert in irritatie van de bovenste luchtwegen, slijm uit de neus en verontreinigingen. Hoewel er zijn vele manieren om keelpijn te genezen en hoesten met behulp van over-the-counter medicatie, maar dan weer er zijn ook meer natuurlijke manieren om deze kwalen te genezen. Hier zijn een aantal manieren om keelpijn te genezen en hoesten met natuurlijke producten:

Hoe te keelpijn en hoesten met behulp van natuurlijke producten te genezen. Probeer expectorantia bij hoest.
Hoe te keelpijn en hoesten met behulp van natuurlijke producten te genezen. Probeer expectorantia bij hoest.

Probeer expectorantia bij hoest. Als u last heeft van hoesten met slijm, je nooit medicijnen die zijn ontwikkeld om hoest te onderdrukken, of die bestemd zijn om te drogen slijm te nemen. De beste manier is om te kopen expectorantia, die helpen los slijm en dat zal ertoe leiden dat u het uit te zenden. Kies voor natuurlijke expectorantia verkrijgbaar in reformwinkels. Als u last heeft van een droge hoest, aan de andere kant, is het best dat je natuurlijke anti-irriterende stoffen die zal werken om te kalmeren en verzachten de voering van je bovenste luchtwegen te kopen.

Drink veel vocht. Het is heel belangrijk dat u veel warm drinken wanneer u hoest of een zere keel. Warm water, kruidenthee of vruchtensap zijn goede keuzes. Aan de andere kant, vermijd diuretica (zoals koffie en frisdrank), aangezien deze te spoelen broodnodige vocht uit je lichaam via de urine.

Probeer plantaardige remedies voor hoest

Probeer plantaardige remedies voor hoest. Enkele populaire en effectieve remedies zijn wortelsap en kool thee. Je zou ook kunnen halen het sap van gekookte prei en drink het met honing. Een andere oplossing is uiensap: snijd een rauwe ui, motregen honing op en 's nachts te laten. De volgende dag, halen twee theelepels van het sap van de ui en neem de vloeistof om de twee uur.

Er zijn veel mogelijke oorzaken voor keelpijn. Probeer plantaardige remedies voor hoest. enkele.
Er zijn veel mogelijke oorzaken voor keelpijn. Probeer plantaardige remedies voor hoest. enkele.

Probeer kruidengeneesmiddelen. Voor hoesten met slijm, drinken warme thee met kruiden zoals marshmallow, hysop of tijm. Voor de droge hoest, probeer zoethout thee.

Voor keelpijn, gorgelen tijm, duizendblad of salie thee drie tot zes keer per dag. In het geval van salie thee, moet je mengen met een theelepel appelazijn.

Probeer aromatherapie. Voor aanhoudende hoest, stoom inhalaties proberen met een paar druppels pepermuntolie of eucalyptus olie. Als alternatief voor stoom inhalaties, kan je twee druppels van de bovengenoemde olie op een zakdoek, zodat je kon de geur inademen, zelfs terwijl u onderweg bent.

In het geval van keelpijn

In het geval van keelpijn, kunt u gorgelen met warm water gemengd met twee druppels elk van citroenolie en sandelhout. Zorg ervoor dat u spugen het water nadat je gorgelen. Je zou ook kunnen gorgelen met warm water vermengd met drie druppels geranium of citroenolie. Een andere manier is om stoominhalatie doen met zeer heet water in combinatie met twee druppels elk van eucalyptus of dennen olie, en twee druppels pepermuntolie. U moet dit doen behandeling gedurende 5 tot 10 minuten, twee keer per dag.


Vergeet niet

Vergeet niet, net als bij elke vorm van ziekte, de beste manier is om te doen preventieve maatregelen. Je moet ook niet vergeten dat, hoewel natuurlijke remedies zijn meestal een veilig alternatief, je moet weten wanneer het tijd is om medische hulp te zoeken. Zoek medische hulp wanneer je symptomen langer duren dan een paar dagen, of als u last heeft van ernstige symptomen.