E2h

Hoe te jazzercise leren

Jazzercise wordt zeker steeds een leuke trend op het gebied van het lichaam uit te werken. Het is een combinatie van diverse praktijken zoals yoga en dans. Het omvat verhuist van kickboksen en Pilates en jazzdans. Het duurt meestal 60 minuten en is van toepassing op alle leeftijden!

Mensen zullen zeker blij met uw diensten te begeleiden hen door dit werk uit activiteit. Ondertussen zijn hier enkele tips over hoe je de kunst van het Jazzercise leren:

Hoe te jazzercise leren. Beoordeel zelf of u hebt wat nodig is om les te geven jazzercise.
Hoe te jazzercise leren. Beoordeel zelf of u hebt wat nodig is om les te geven jazzercise.

  • Beoordeel zelf of u hebt wat nodig is om les te geven Jazzercise. Zelfs in de meest eenvoudige bewegingen, moet je getalenteerde en bekwame genoeg om het te laten zien. Vergeet niet, zullen de mensen worden na u. Maak het niet te moeilijk voor hen om de juiste manier te positioneren en verplaatsen van het lichaam te zien. Het kan voordelig zijn voor u om wat achtergrondinformatie in het dansen of het doen van wat lichaamsbeweging te hebben.
  • Weet dat Jazzercise verschilt van aërobe oefening, zelfs als ze delen gemeenschappelijke principes achter stappen. Jazzercise is meer geneigd te zijn leuk en spannend. Er zijn danspasjes en routine combinaties die Jazzercise zal onderscheiden van aerobics.
  • Als u wilt om serieus met uw plan van het onderwijs Jazzercise, zal het nuttig zijn voor u om technische opleiding eerst krijgen en dan lid van Jazzercise groepen voor verwijzingen. Training zal bestaan ​​uit algemene anatomische kennis, maar ook het leren van de routines. U wordt ook verwacht dat basic life support, zoals het uitvoeren van reanimatie te leren.
  • Je hebt de vrijheid om je creativiteit te nemen over een aantal routines en elementen in de sessies, zoals muziek. Maar je moet de basis fases van een oefening workout, zoals zachte warm-up, een 30-minuten cardio fase, een sterkte-segment met behulp van gewichten en een stretch finale te volgen. Muziek kan iets catchy zijn, vaak van moderne populaire tracks. Het heeft het instellen van de dansende stemmingen van de deelnemers.
  • Om te beginnen zou een goede instructeur niet overweldigen zijn studenten door ingewikkelde en zeer technische bewegingen. Zelfs als je getraind met de bewegingen, moet u in staat om het te vereenvoudigen en enkele danspasjes die mee te gaan met het toe te voegen. Aan de andere kant, moet je oppassen niet om de dansbewegingen overdrijven. Samen met een energiek geluid, moet uw volgelingen niet problemen ondervindt dansen en het uitoefenen van hun calorieën uit. Ook zullen vinden dat ze niet konden geen stap vanwege de complicatie te volgen te voorkomen dat ze terugkomen. Vergeet niet, er zijn twee kanten werken hier, dansen en sporten. U bent taak om deze in evenwicht te brengen voor hen, op een manier die is gemakkelijk en leuk.
  • In het onderwijs combinaties, gevoelig genoeg om een deel segmenten in kleine stukjes. Herhaling is de sleutel. U zult niet verwachten dat ze krijgen na de eerste demonstratie. Je hebt te maken met gechoreografeerde danspasjes met een aërobe twist. Het is nauwelijks stap voor stap als dat van een aërobe klasse.
  • Vergeet niet, laat je niet los van uw leerlingen tijdens het demonstreren, of verder gaat met de routines. Heb een communicatielijn die altijd geopend is
  • Geduld is van vitaal belang. Veel plezier, en in staat zijn om het te tonen voor uw leerlingen om te genieten van de sessies!

Weten hoe je Jazzercise leren is een belangrijke prestatie, vooral als je wilt je talent te gebruiken in het dansen en creativiteit in het helpen van mensen houden hun lichaam fit.