E2h

Hoe te identificeren en te behandelen tiener drugsgebruik

Als het gaat om het identificeren en behandelen tiener drugsmisbruik

Als het gaat om het identificeren en behandelen tiener drugsmisbruik, zijn er verschillende tekenen dat u zult willen letten. Dit artikel zal een aantal van deze punten te benadrukken, maar ook duidelijk maken hoe drugsmisbruik te behandelen. Veel ouders zien niet de gevaren totdat het te laat is.

Hier zijn een aantal symptomen om op de uitkijk voor:

 1. Hij begint te veel tijd alleen door te brengen, zelfs niet opknoping met zijn vrienden niet meer.

  Hoe te identificeren en te behandelen tiener drugsgebruik. Als het gaat om het identificeren en behandelen tiener drugsmisbruik.
  Hoe te identificeren en te behandelen tiener drugsgebruik. Als het gaat om het identificeren en behandelen tiener drugsmisbruik.

 2. Je merkt geld ontbreekt in uw huis, en pillen ook.

 3. Hij ligt over zijn verblijfplaats en wat hij heeft gedaan.

 4. Hij niet meer geeft om iets of iemand.

 5. Je krijgt telefoontjes van mensen die zich niet identificeren aan u.

 6. Je merkt dat zijn cijfers beginnen te vallen, en dat hij het overslaan van klas of school helemaal.

 7. Volgens de world health organization. Maar hoe en waar krijg je behandeling voor uw tiener.
  Volgens de world health organization. Maar hoe en waar krijg je behandeling voor uw tiener.

  Hij slaapt veel in de klas en thuis.

 8. Hij verliest interesse in school en andere activiteiten die hij gebruikt om te genieten.

 9. Hij verliest of wint gewicht, of ervaart hij stemmingswisselingen, black-outs, en korte termijn geheugen verlies.

 10. U vindt drugsattributen in zijn kamer of wasserij.

Volgens de World Health Organization

Volgens de World Health Organization, zijn er verschillende fundamentele redenen waarom jonge tieners mogen worden gebruikt om drugs. Ze kunnen willen voelen volwassen en hun eigen beslissingen te nemen of ze kunnen willen passen inch Het is ook een manier om dat tieners hun nieuwsgierigheid te bevredigen. En drugsgebruik kan maken jongeren zich goed voelen en ontspannen, tijdelijk verlichten van een aantal van de stress van de adolescentie.

Maar hoe en waar krijg je behandeling voor uw tiener

Maar hoe en waar krijg je behandeling voor uw tiener? Ten eerste, moet je zo veel steun van de familie als je kan krijgen. Niet alleen zal dit helpen uw kind, maar je net zo goed. Dan als een familie, moet u uw tiener te confronteren. Verwachten dat hij uw hulp zelfs weerstaan ​​en dat hij drugs gebruikt ontkennen. Als hij dringt erop aan dat hij niet drugs gebruikt, dan moet u onmiddellijk met hem naar uw arts te testen op drugs. Natuurlijk zal hij je haten voor dit, maar vergeet niet dat wat je doet uiteindelijk kan zijn leven te redden. Als hij weigert te gaan, dan kunt u een beroep moeten doen op extra hulp.

Er zijn veel ziekenhuizen die behandelcentra omhoog enkel voor tieners te stellen hebben. Sommige van deze zullen doen, zelfs de dopingcontrole voor u. Probeer het doen van een aantal online zoekopdrachten er een te vinden in uw regio. U kunt ook in staat zijn om een ​​aantal ondersteunende groepen die bestaan ​​uit ouders die gaan door het zelfde ding als u te vinden. Dit is een geweldige manier voor u om ondersteuning en ideeën op te doen over hoe om te gaan.