E2h

Hoe te hunkeren naar met hydratatie te controleren

Drinkwater

Drinkwater - en veel daarvan - is een van de beste dingen die we kunnen doen voor onze gezondheid. Alle lichamelijke functies hebben water nodig, en als we om ons lichaam goed gehydrateerd, onze inwendige organen in staat zal zijn om efficiënter te functioneren, plus we zouden in staat zijn om een ​​snellere stofwisseling en een grotere energie-niveaus te genieten. Water helpt ook verlichten en te voorkomen gemeenschappelijk orgaan pijnen en kwalen zoals vermoeidheid, griep en hoofdpijn. Nog afgezien van de voordelen voor de gezondheid, is het drinken van water is gevonden om de snelheid van uw lichaam in staat is om calorieën te verbranden met ongeveer 3%. Er is veel literatuur die verder wordt ingegaan op de voordelen van hydratatie, en dit moet genoeg zijn om je aan te moedigen om het water een groot deel van uw dagelijkse voeding te maken.

Als u van plan bent om gewicht te verliezen, het water is een van uw beste bondgenoten. Hier zijn enkele van de manieren waarop u zou kunnen gebruiken water om u te helpen de controle van uw voedsel hunkeren naar:

Hoe te hunkeren naar met hydratatie te controleren. Geniet, maar drink ongeveer 2 glazen water vóór elke maaltijd.
Hoe te hunkeren naar met hydratatie te controleren. Geniet, maar drink ongeveer 2 glazen water vóór elke maaltijd.

Geniet, maar drink ongeveer 2 glazen water vóór elke maaltijd. Het grote voordeel van dit te doen is in de eerste plaats om je lichaam te reinigen om de weg voor te bereiden op het voedsel dat je eet. Ten tweede, het drinken van water voor de maaltijd helpt je een vol gevoel, zodat u niet verbruikt zo veel. Continu Doe dit voor ongeveer 15 dagen, en je zou vinden dat je zou zelfs dit automatisch te doen zonder na te denken.

Drink water wanneer u maar een levensmiddel verlangen opkomen. Ooit hongergevoel gevoeld in het midden van de dag, zelfs als je net hebt een volledige maaltijd gegeten niet zo lang geleden? Vele malen, honger is niet echt een signaal dat je lichaam meer voedsel nodig heeft. Er kunnen vele redenen achter het - je humeur, je emoties, enz. En dat is precies hoe een verlangen is gedefinieerd. Om dit te controleren, probeer dan een glas water eerst te drinken en blijven doen wat je doet. Je zou verbaasd zijn hoe je zou alles vergeten over het eten omdat je lichaam verlangen naar iets om de maag te vullen is voldaan.

Bereid een bak met water dat je zou drinken voor de hele dag. Als u werkt op een kantoor en elke plaats waar je ver van alle drinkwater bron, is het een goed idee om mee te nemen een grote, herbruikbare container die al het water dat u nodig hebt voor de hele dag bevat. Dus hoeveel water je nodig hebt om elke dag te drinken? Vrouwen hebben doorgaans behoefte aan ongeveer 2,7 liter, of 8 glazen, terwijl mannen moeten ongeveer 3,7 liter, of 12 glazen. Een bijkomend voordeel aan het hebben van deze container bij de hand is dat je gemakkelijk kon controleren hoeveel meer water je nodig hebt om die dag te drinken.

Drink water wanneer u maar een levensmiddel verlangen opkomen. Bereid een bak met water dat je zou drinken voor de hele dag.
Drink water wanneer u maar een levensmiddel verlangen opkomen. Bereid een bak met water dat je zou drinken voor de hele dag.

Mee te nemen een fles water waar u ook bent. Het hebben van een handige fles water bij je te allen tijde u te helpen uw lichaam gehydrateerd, plus helpt arm u tegen het voedsel verleidingen die je tegenkomt als op de weg.

Drink water na het drinken van koffie of andere cafeïnehoudende dranken. Hier is een teken om u te helpen weten of je genoeg water drinkt: uw urine moet helder, kleurloos en reukloos, behoudens een medische aandoening. Merk op dat als je koffie drinken bijvoorbeeld, uw urine ruikt het. Probeer voor de cafeïne overbelasting te compenseren door het drinken van twee extra glazen water voor elke cafeïnehoudende drank die je verbruikt.

Eet voedsel met een hoog watergehalte. Als je het gevoel dat je nog nodig hebt om te eten, ondanks het glas water dat je dronk, hier is een onschuldig middel van het vervullen van uw voedsel verlangen: eet vruchten. Je kunt niet verkeerd gaan met het eten van fruit, met name die hoog in watergehalte. Enkele voorbeelden zijn watermeloen, papaja, sinaasappelen, aardbeien, meloen en abrikozen.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om hunkeren naar controle met hydratatie. Gewoon vasthouden aan de water-drinken gewoonte, en je zou vinden dat het vasthouden aan dit plan zal het gemakkelijker en eenvoudiger in de tijd.