E2h

Hoe te herstellen van een mini - beroerte

Wanneer het bloed en zuurstof naar de hersenen is onderbroken;

Wanneer het bloed en zuurstof naar de hersenen is onderbroken;, een beroerte gebeurt. Een deel van de hersencellen kunnen sterven door gebrek aan bloedtoevoer. Omdat de hersenen de body, sommige van de functies worden beschadigd door een beroerte.

Hoe te herstellen van een mini - beroerte. Bezoek uw arts en hebben een grondig onderzoek.
Hoe te herstellen van een mini - beroerte. Bezoek uw arts en hebben een grondig onderzoek.

Een mini-beroerte of een TIA is een beroerte die laatste voor slechts een paar minuten, die zich als gevolg van een tijdelijke onderbreking van de bloedtoevoer naar de hersenen. Het kan plotseling gebeuren, op dezelfde manier een beroerte doet, maar kan een weinig of geen blijvende gevolgen. De meeste van de symptomen verdwijnen binnen een uur. Hooguit kunnen ze duren een hele dag.

Symptomen van een mini-beroerte kan zwakte of gevoelloosheid in het gezicht, de arm of been, meestal optreedt aan een kant van het lichaam. Sommige vertonen moeite met praten, wazig zicht in een of beide ogen of het moeilijk vinden om te lopen als gevolg van verlies van coördinatie en evenwicht. Sommige ervaren ook duizeligheid en moeite wanneer het proberen om te praten.

Een slachtoffer van een mini-beroerte moet zich richten op het voorkomen van een ander te gebeuren. Aantal stappen om het herstel na een mini-takt staan ​​hieronder vermeld.

Wanneer het bloed en zuurstof naar de hersenen is onderbroken;. Je moet een verandering in dieet en het verhogen van uw vezels en vochtinname.
Wanneer het bloed en zuurstof naar de hersenen is onderbroken;. Je moet een verandering in dieet en het verhogen van uw vezels en vochtinname.

  1. Bezoek uw arts en hebben een grondig onderzoek. Een mini-beroerte kan een symptoom van een veel gevaarlijker ziekte die behandeling en het onderhoud vereist zijn. De meeste mensen die hebben geleden een mini-beroerte worden voorgeschreven anti-bloedstolling medicatie. De TIA wordt meestal veroorzaakt door een aantal vette weefsels die de bloedstroom of een bloedstolsel dat kan voorkomen in elk deel van uw bloedsomloop en reist naar boven die het tijdelijke verlies van bloedtoevoer zorgt ervoor dat je hersenen binnenkomt.
  2. Aspirine en andere geneesmiddelen voorgeschreven voor coronaire hartziekte zijn effectief in het verminderen van het optreden van een beroerte en TIA of ITA. Vraag uw arts als u de medicijnen te nemen naar een andere ITA episode en wat voor soort medicijnen die u moet nemen voor onderhoud te voorkomen.
  3. Sommige mensen die hebben TIA episodes nodig zijn om een ​​chirurgische ingreep om atherosclerotische afzettingen uit de hals slagader naar de bloedstroom naar de hersenen van de patiënt te verbeteren ondergaan.
  4. Je moet een verandering in dieet en het verhogen van uw vezels en vochtinname. Voedingsmiddelen met een hoog slechte cholesterol moet worden vermeden. Je kan ook diabetes en moet u uw bloedsuiker controleren. U dient de hoeveelheid zout verminderen ook in je eten als zout kan ook leiden tot hoge bloeddruk.
  5. Oefening om fit te blijven en om wat gewicht te verliezen. Overgewicht en obesitas kan ook leiden tot TIA. Houd een regelmatige routine van dagelijkse fysieke activiteit die zal meer calorieën verbranden om het vet depot in uw systeem te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren.
  6. Stoppen met roken en verminderen uw alcoholgebruik. Roken verhoogt het risico dat u met een TIA episode die kan leiden tot een beroerte. Alcohol kan bijdragen aan uw gewichtstoename, die kan belasten uw longen en je hart.

Zorg voor een gezond en gelukkig leven

Zorg voor een gezond en gelukkig leven. Fysiek actief zijn en meer te bewegen. Regel uw dieet en houden aan een normaal gewicht. Dit zijn factoren die zullen helpen om de conditie van uw lichaam, herstellen sneller van een mini-beroerte en bijdragen tot het verminderen het optreden van een andere TIA episode.