E2h

Hoe te hamstrings voor vechtsporten rekken

Een van de meest onderbenutte praktijken om je prestaties in de sport te verbeteren is rekoefeningen. Wat veel mensen niet beseffen is dat door het doen van deze stukken, de kans op blessures sterk wordt verminderd. Het helpt ook bij herstellende van verstuikingen en andere spier-stammen. De praktijk van het uitrekken is zeer noodzakelijk voor alle soorten van sportieve activiteiten, in het bijzonder in martial arts. Dit is omdat het het gebruik van verschillende spieren te voeren. Martial arts vraagt ​​om een ​​hoge mate van flexibiliteit, zowel voor deze spieren, en de gewrichten. De hamstrings zijn spieren zich direct onder de knie gebied rechtdoor tot aan de billen. Verwondingen aan de hamstrings kan grote invloed hebben op de prestaties van een martial arts beoefenaar. Hieronder zijn een paar positieve hamstring strekt zich uit proberen.

Hoe te hamstrings voor vechtsporten rekken. De staande hamstring stretch.
Hoe te hamstrings voor vechtsporten rekken. De staande hamstring stretch.

  • De staande hamstring stretch. Voor dit gedeelte, moet u een bar of een muur op een hoogte die het meest comfortabel voor je. Plaats een voet op de top van de bar met je hiel comfortabel op. Strek je armen boven het hoofd, zo hoog als je kunt gaan voordat rekken naar voren. Houd uw rug rechtop als je dat doet. Doe dit totdat u het gevoel dat je hamstring strekt zich uit. Blijf in de positie voor ongeveer 10 seconden terwijl diep ademhalen. Ga terug naar je staat, en doe het met het andere been.
  • De zittende hamstring stretch. Rechtop zitten op de grond met je beide benen op orde. Ga naar een van uw benen buigt naar de zijkant zo ver je kunt gaan. Til beide van je armen omhoog voordat rekken ze naar voren. Buig vanuit je middel. In plaats daarvan, gebruik maken van je heupen terwijl je naar voren buigt. Herhaal met het andere been.
  • De liggende positie hamstring stretch. Ga op je rug en wikkel rond een handdoek rond de bal kant van onze voet. Houd vast aan de uiteinden van de handdoek met beide handen. Adem diep in en adem langzaam uit als u op van uw hiel omhoog en strek je knie. Terwijl uw knie strekken uit, worden uw hamstring spieren gestrekt ook. Herhaal het proces na het buigen van de knie tot een hoek van 90 graden. Adem in als je dat doet en adem wanneer u herhaal de oefening voorbij is. Je moet doen ongeveer acht stukken voor elk van uw benen.
  • De isometrische stretch. Deze bijzondere stretch is een partner om u te helpen. Lig plat op je rug en je hebt je partner houdt zowel uw linker bekken en been naar beneden. Plaats je rechterbeen op de top van de linker van je partner schouder. Vertel uw partner om uw rechterbeen duwt u voorzichtig in de richting van je hoofd met je been rechtgetrokken. Houd de positie waar u een goede rek voelt op uw hamstring. Deze keer, duw tegen de schouder van je partner met behulp van uw hamstring. Geef het 5 seconden voordat ontspannen. Opnieuw te doen van het proces voor ongeveer 10 seconden. Probeer dit stuk rond 3 keer. Het werk aan het andere been.


Zorg ervoor dat je op te warmen voordat het doen van uw intense strekt om los te komen stijve spieren.