E2h

Hoe te gebruiken vrije gewichten goed

Volgens recente studies

Volgens recente studies, met behulp van vrije gewichten is nog steeds de betere optie in vergelijking met het gebruik fitnessapparaten wanneer u wilt uw spieren op te bouwen, je lichaam beeldhouwen, en uw conditie te verbeteren. Anders dan het is ongecompliceerd en zorgeloos, met behulp van vrije gewichten kunt u een volledige bereik van de beweging, een keuze die niet altijd beschikbaar is wanneer u het meest gebruikt fitnessapparaten. Ondanks de bewezen voordelen, gebruik van vrije gewichten heeft ook zijn eigen nadelen. Omdat u een volledige waaier van beweging met het gebruik van vrije gewichten, of zichzelf verwond, zoals, maar niet beperkt tot ontwrichten je schouders of uw rug te belasten, is het niet ongewoon, vooral als je niet weet hoe ze te gebruiken op de juiste manier. Als u wilt uw vrije gewichten apparatuur te maximaliseren en als je wilt om ongewenste verwondingen te voorkomen, lees dan door middel van dit artikel en lees hoe u gratis gewichten correct te gebruiken. Hier zijn enkele tips over hoe om goed te doen.

  • Leer de basistechnieken met de vrije gewichten. Elk apparaat heeft zijn eigen gebruik en het doel, andere dan een gewone barbells en dumbbells die u kunt gebruiken voor een breed scala aan oefeningen. Als je net begint uit te oefenen met vrije gewichten, zou de uitoefening tijdschriften zeker nuttig zijn. Er zijn een heleboel manieren over hoe om te bouwen en te verbeteren verschillende lichaamsdelen en dergelijke tijdschriften zou je leren in detail hoe je ze moet doen.
  • Vergeet niet om warming-ups en cooling-downs te doen. De meeste verwondingen die zich voordoen bij het gebruik van vrije gewichten het gevolg zijn van een gebrek aan rekken en andere warming-up oefeningen. Warm-up activeert de spieren en verhoogt de bloedtoevoer in hen, een essentieel ingrediënt voor een gezonde work-out die de meeste mannen en vrouwen zetten weinig belang. Bovendien warming-ups zijn oefeningen op zich - ze maken je spieren sterker en ze verhogen uw lange-termijn flexibiliteit ook. Het enige wat je hoeft te doen is om gewoon een extra vijf sowieso te nemen tot tien minuten warming-up routine van uw dagelijkse lichaamsbeweging schema.
  • Onderhoud uw juiste vorm. Zoals hierboven vermeld, kan het volledige bereik van de beweging die je krijgt van hijsen en trekken vrije gewichten werken soms in uw nadeel. Onze spieren zijn bedoeld om van de ene kant naar de andere specifieke richting, en wanneer dit ernstig is verstoord, kan het leiden tot spier-weefsel en ligament tranen, gezamenlijke dislocatie, en verkeerde spiergroei. Het is al erg genoeg dat je moet gaan door middel van therapieën (die moet je niet hebben om door te gaan in de eerste plaats als u onderhouden uw juiste vorm) om te herstellen van uw verwondingen, erger is het feit dat je zelfs kan permanent worden verwond als uw revalidatie therapieën zijn verkeerd gedaan. Gewoon om het op te sommen, het handhaven van de juiste vorm kunt u niet alleen om te voorkomen dat blessures, het bevordert ook juist spiergroei.


Laat iemand helpen of je zien

Hoe te gebruiken vrije gewichten goed. Leer de basistechnieken met de vrije gewichten.
Hoe te gebruiken vrije gewichten goed. Leer de basistechnieken met de vrije gewichten.

Laat iemand helpen of je zien, vooral als je gebruik maakt van zware gewichten. Het maakt niet uit hoe sterk je bent, je bent niet Superman. Onvermijdelijk zijn de momenten waarop je gewoon niet kunt duwen moeilijker dan je normaal zou doen. Wanneer dit gebeurt, ongeval is klaar om elk moment toeslaan. Om ongewenste en onnodige ongelukken te voorkomen, te werven iemand om u te helpen. U kunt betalen voor dure trainers, of vraag het een vriend of een sportschool-mate om u te helpen. Bovendien kan een spotter u helpen om u de juiste vorm.