E2h

Hoe te emotioneel eten te voorkomen

Laat uw stemmingen te saboteren uw dieet van het gewichtsverlies

Als je merkt dat je het eten van te veel eten of ongeschikt voedsel, omdat je boos bent, het moment dat je beseft dat je een probleem hebt, je bent op weg naar het vermijden van emotioneel eten, want je kunt nu stappen ondernemen om jezelf te helpen.

 1. Leid jezelf. Als je jezelf te vangen in de handeling van het gaan naar de koelkast om jezelf een snack, iets anders te doen. Telefoon van een vriend, schrijf een boodschappenlijstje - natuurlijk alleen voor gezonde voeding, of een video bekijken. Met andere woorden, alles doen behalve eten.
 2. Snack slim. Als je echt niet kan door de rest van de dag te krijgen zonder een hapje, zorg ervoor dat je alleen gezonde snacks in uw koelkast of kasten. Wat is een gezonde snack? Probeer fruit of groenten. Sultana zijn niet alleen te zetten in cakes, probeer het eten van een handvol als je de behoefte voelen om snack.
 3. Het vinden van uw triggerpoints. Weet je wat maakt je emotie / comfort eten? Als u niet weet wat uw triggerpoints, hoe hoop je om je slag met emotioneel eten te winnen? Start een eetdagboek. Hier krijg je een notebook en gebruik maken van een pagina voor elke dag. Bovenaan elke pagina zet de dag van de week. Dan voor alles wat je eet die dag, een notitie maken van het volgende:
  • De tijd die je eet.
  • Wat je eet.
  • Hoe voelt u zich? Was je het gevoel boos? Wat zorgt ervoor dat je eten emotie?
  • Wist eten op dat moment voel je je beter?

  Doe dit voor een paar dagen en je moet in staat zijn om een ​​patroon te zien. Bijvoorbeeld, heb je een ruzie met je partner en dus je ongelukkig waren en vond troost in het eten? Dat kan je trigger punt. Dus weet je trigger punt, je weet nu waarom je bezig bent met emotioneel eten. Als het eten niet brengen u enige troost, dat is goed. Nu met een zuiver geweten, dan kunt u troosten snack. Zorg er wel voor dat je snack op gezonde voeding . In plaats van smullen van een pakje chips of een crème taart, een appel of kauwen op een rauwe wortel. Deze zal voldoen aan uw honger, zonder stapelen op de calorieën.

 4. Ben je echt honger? Als je had een maaltijd twee of drie uur eerder en dan moet je de drang om te eten, te stoppen en na te denken. Is je buik grommen bij jou? Is uw antwoord, "nee"? Dus je bent niet echt honger. Wacht een half uur en hopelijk uw verlangen naar voedsel zal zijn verstreken.
 5. Eet je een goed uitgebalanceerd dieet? Heeft elke maaltijd bestaat uit eiwitten, koolhydraten en vetten? Als u niet genoeg calorieën voor de behoeften van uw lichaam, kunt u geneigd zijn om meer zoet plakkerig voedsel eet, dus het vullen van jezelf met wat men zou kunnen noemen lege calorieën. Helaas kan koolhydraten zorgen dat u zich volledig op het moment van het eten, maar een uur of twee later, zul je weer honger. Eiwitten worden gevonden in:
  • Mager vlees
  • Dairy Products
  • Vis
  • Groenten en fruit

  Vetten worden gevonden in:

  • Boter
  • Margarine
  • Kaas
  • Koken Oliën
  • Vleeswaren
 6. Hoe te emotioneel eten te voorkomen. Het vinden van uw triggerpoints.
  Hoe te emotioneel eten te voorkomen. Het vinden van uw triggerpoints.

  Koolhydraten, het dieet saboteurs, zijn te vinden in:

  • Brood
  • Gebakjes
  • Suikers

  Om een ​​volledig goed uitgebalanceerd dieet te hebben, moet je iets eten uit elke voedselgroep bij elke maaltijd. Als u hier niet in slaagt, is suppletie aanbevolen, dwz vitamine-en mineralensupplementen.

 7. Om de blues te vermijden. Haal meer oefening en rust. Als je lichaam fit en je hebt voldoende rust, zult u in staat om uw stemming beter te beheren.

Elke dag is een nieuwe dag. Als je een slechte dag gehad gisteren, niet klop jezelf over. Probeer om uw boodschappen te plannen, zodat je koopt gezonder voedsel in de toekomst. Emotioneel eten kan worden vermeden als u weet dat de triggers - Een gewaarschuwd mens telt.

Laat uw stemmingen te saboteren uw dieet van het gewichtsverlies. Eet je een goed uitgebalanceerd dieet?
Laat uw stemmingen te saboteren uw dieet van het gewichtsverlies. Eet je een goed uitgebalanceerd dieet?

Eva Moffat de Weight Loss Expert kan u helpen met uw gewichtsverlies problemen.

www.weight-verlies-4-you.com