E2h

Hoe te eeltknobbels te behandelen

Eeltknobbels

Eeltknobbels. Ja! Ze zijn zeker pijnlijk! Hoe krijg je ontdoen van hen? Lees verder voor een aantal vriendschappelijke richtlijnen.

 • First things first. Er zijn vele manieren waarop mensen eeltknobbels te verwerven. Sommigen zeggen dat ze erfelijk zijn. Dus als je opgevallen dat er een formatie op je voet en tenen, controleer je ouders achtergrond. Artsen hebben vastgesteld een oorzaak van bunions als het hebben van een gestoorde bot-en ligament structuur. Terwijl sommige eeltknobbels zijn genetisch ontwikkeld, kunnen andere gevallen gewoon omwille van verwaarlozing. Hier volgen enkele tips om eeltknobbels te voorkomen.
  • Winkel voor een schoeisel dat past. Slechte schoenen die niet goed passen kan echt leiden tot eeltknobbels. Denk aan de lotusvoeten van de oude Chinese vrouwen? Kijk dichter bij hun misvormde voeten. Ze deze kleine en zware schoenen droeg jarenlang schadelijk omdat het hun botten en bijna verlammende hen. Ongepast schoeisel is een belangrijke factor in het verwerven van eeltknobbels.
  • Niet overwerk je voeten. Wees ervan bewust wanneer je voeten begint te voelen een beetje moe. Ga zitten, ontspan en vermindering van de lading van uw voeten. Ze zijn immers de edele dragers van uw hele lichaamsgewicht.
 • De eenvoudige methoden. Terwijl uw eeltknobbels kan slechts zijn begonnen met het vormen en zijn niet zo ernstig nog, kunt u onmiddellijk te behandelen voordat je het enge mogelijkheid aan uw chirurgen.
  • Gebruik pijnstillers. Dit type van behandeling niet en belooft een lange termijn effect, maar de functie is om de pijn te verzachten wanneer u niet langer de macht om het te tolereren. Gewoon niet overdrijven. Vergeet niet dat dit niet de genezing zelf. Dit is gewoon een verademing.
  • Breng ijs. Ice is een zeer effectieve en eenvoudige manier om ontsteking op het getroffen gebied te verminderen. De zwaarte en stress geaccumuleerde uren zullen getroost worden en er zal een impuls van een goede bloed-en zuurstoftoevoer dat de kans groter is bunions vermindert zijn.
  • Gebruik speciale voetzolen. Orthotics is een voet apparaat dat is geïnstalleerd in uw schoenen ontworpen om voetafwijkingen te behandelen. Deze komt in verschillende structuren, zoals kussens hakken en zolen. Dit wordt gebruik gemaakt van drogisterijen en kan ook persoonlijk worden gemaakt door middel van laboratoriumonderzoek technici.
  • Draag voetbanden. Voordat u naar bed, was uw voeten en wikkel het getroffen voeten met behulp van bunion bandjes. Studies tonen aan dat dit geleidelijk kan de bobbel plat.
  • Opwaarts Laat uw voeten. Rustend je voeten in een verhoogde positie releases spanning die is verzameld in de tijd en krijgt ontdoen van bunion-vormende schimmels.
 • Contact opnemen met uw chirurg. Vergeet niet het nummer "Ik heb mijn best? ... Maar het leukste was niet goed genoeg". Ja, je hebt er alles aan gedaan om de chirurg te voorkomen, maar er is geen andere manier. De pijn is te veel en u wilt gewoon amputeren de hele voet! Maar er is geen behoefte aan deze overdrijving. Je moet gewoon naar de root van de eeltknobbels te verwijderen met de hulp van je vriendelijke artsen.
  • Praat met uw arts. Hij stelt de beste dingen die je moet doen voor, tijdens en na de operatie.
  • Deelnemen aan de behoeften van uw voeten regelmatig. Wilt u een ander paar bunions na de behandeling? De verantwoordelijkheid ligt op hoe u de zorg voor uw voeten.

Bunions zijn helemaal niet dodelijk

Hoe te eeltknobbels te behandelen. De eenvoudige methoden.
Hoe te eeltknobbels te behandelen. De eenvoudige methoden.

Bunions zijn helemaal niet dodelijk, maar ze konden drastisch van invloed op de stemming, het gedrag en het werken de prestaties van de lijder. Volgende keer, kunt u driemaal bedenken alvorens te kopen schattig, maar onpraktisch schoenen. Happy Feet!