E2h

Hoe te druivenpitten extract gebruiken om hoge bloeddruk te beheren

Leer om de bloeddruk te verlagen natuurlijk

Druiven hebben een lange en legendarische geschiedenis binnen het domein van genezing, van de druivenbladeren die ooit werden gebruikt om pijn, ontsteking en bloeding op de openlijke helende eigenschappen van wijn te onderdrukken. In de meer recente verleden is ontdekt dat veel van de genezende eigenschappen van druiven voort uit de polyfenolen van hun zaden. Polyfenolen zijn krachtige anti-oxidanten die vrije radicalen neutraliseren in je bloed. Voor meer informatie over hoe vrije radicalen en anti-oxidanten werk, zie Hoe anti-oxidanten te begrijpen. polyfenol antioxidanten ook van nature bloedvat verwijding (vasodilatatie), die de bloedstroom verhoogt en verlaagt de bloeddruk verhogen. Druivenpit extract is precies wat het klinkt als - een uittreksel uit de zaden van druiven - met een hoge mate van polyfenolen, in het bijzonder een polyfenol bekend staat als proanthocyanidine dat kan de bloeddruk verlagen natuurlijk.

Hier is wat je moet weten over hoe u dit extract te gebruiken om hoge bloeddruk te beheren:

  1. Druivenpit extract is verkrijgbaar in capsules, tabletten, en tincturen. Kijk voor producten die zijn gestandaardiseerd op 95% OPC inhoud. (OPC staat voor oligomere proanthocyanidinen, die een klasse van flavonoid complexen.)
  2. In het eerste onderzoek bij mensen, druivenpitten extract goed gepresteerd. In de resultaten in maart 2006, een Universiteit van Californië-Davis studie toonde aan dat de systolische bloeddruk (het bovenste getal van een bloeddruk lezing) en de diastolische bloeddruk (de onderste getal van een bloeddrukmeting) daalde een gemiddelde van 12 en 8 punten respectievelijk in mannelijke en vrouwelijke proefpersonen met het metabool syndroom die nam ofwel een 150 of 300 milligram dosis van druivenpitten dagelijks halen.
  3. De UC Davis onderzoeksteam is onlangs momenteel bezig met een ander mens proef van druivenpitten extract met behulp van pre-hypertensie patiënten met een systolische bloeddruk van 120 tot 139 mmHg en een diastolische bloeddruk van 80 tot 89 mmHg. In dierstudies is druivenpitextract verlaagde bloeddruk in de pre-hypertensieve patiënten.
  4. Een studie gerapporteerd in de Journal of hypertensie bleek dat druivenpitten polyfenolen in combinatie met vitamine C zowel de systolische als de diastolische bloeddruk verhoogd. Deze studie suggereert voorzichtig in het combineren van vitamine C supplementen met druivenpitten extract.
  5. Druivenpit extract wordt als veilig beschouwd. Echter, omdat kruiden en voedingssupplementen zijn niet strikt gereguleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, is het moeilijk om te controleren of de zuiverheid en de kracht van producten die beweren het extract bevatten. Bedenk ook dat het extract kunnen interageren met andere kruiden, supplementen, of medicijnen. Bijvoorbeeld, het risico op bloeding. Druivenpit extract mag alleen worden gebruikt met de begeleiding van een gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.
  6. En terwijl dit lijkt misschien voor de hand liggend .... als je allergisch bent voor druiven, is de kans groot dat u allergisch bent voor druivenpitextract en mogen niet aan hoge bloeddruk of om andere redenen te verminderen.

Hoe te druivenpitten extract gebruiken om hoge bloeddruk te beheren. Druivenpit extract wordt als veilig beschouwd.
Hoe te druivenpitten extract gebruiken om hoge bloeddruk te beheren. Druivenpit extract wordt als veilig beschouwd.

Naast de mogelijkheid om te beheren en te controleren bloeddruk, druivenpitten-extract heeft een aantal extra voordelen:

  1. Druivenpit extract kan ook beschermen tegen hart-en vaatziekten door het herstel van verstoorde endotheelfunctie en door de bescherming tegen de oxidatie van low-density lipoproteïne (LDL) of de "slechte" cholesterol.
  2. Dierproeven hebben gesuggereerd dat actuele druivenpitextract antitumor activiteit bevordert. Reageerbuis studies suggereren dat het menselijke longkanker, borstkanker, en adenocarcinoom van de maag cellen remt. Menselijke proeven van kanker-bestrijding van het extract van de eigenschappen zijn nog niet uitgevoerd.

  3. Sommige dierlijke studies suggereren dat procyanidinen uit druivenpitten kan de haargroei te bevorderen. Verwacht een menselijke proef binnenkort.

Leer om de bloeddruk te verlagen natuurlijk.
Leer om de bloeddruk te verlagen natuurlijk.

Vergeet niet dat druivenpitten extract is geen wondermiddel. Als je besluit om het te gebruiken om een ​​hoge bloeddruk te beheren, moet u toch uw arts levensstijl, medicatie en dieet aanbevelingen op te volgen voor het regelen van uw bloeddruk.