E2h

Hoe te drijven in slaap als je lijdt aan slapeloosheid of insomnia

Sleep technieken

Sleep technieken, zoals progressieve ontspanning en diepe ademhaling, zodat helpen ontspannen je geest en lichaam genoeg dat je kan drijven in slaap. In feite zijn er veel meer effectieve en natuurlijke manieren om te gaan met slapeloosheid dan de gemiddelde slaappil. Echter, vandaag zal ik uitleggen op een eenvoudige en elementaire slaap techniek die je in staat zal zijn te volgen met gemak.

Het is gewoon onmogelijk om de geest en het lichaam wil om te slapen zoals je misschien al hebt geprobeerd. Door te focussen op alleen maar het ontspannen van de lichaam en geest, dan kunt u versnelling jezelf om te slapen. Wanneer de bewuste geest drijft en de onderbewuste neemt, bent u in een uitstekende staat om te slapen. Deze oefening zal u helpen dat ook te doen.

Hoe te drijven in slaap als je lijdt aan slapeloosheid of insomnia. Zodra u klaar bent om te slapen.
Hoe te drijven in slaap als je lijdt aan slapeloosheid of insomnia. Zodra u klaar bent om te slapen.

  1. Zodra u klaar bent om te slapen, dat uw bed en slaapkamer zijn donker, comfortabel en niet te warm te waarborgen. Het beste is om op je rug liggen voor deze. Dus maak je jezelf in een comfortabele positie en sluit je ogen.
  2. Nu beginnen te diep en langzaam te ademen. Luister naar elke langzame-en uitademing. Op elke uitademing, voel je lichaam zinken naar beneden in het bed. Voel je lichaam zwaar en moe. Ga zo door tot je voelt je ontspannen van top tot teen.
  3. Nu is het tijd om te beginnen met een aantal affirmaties. Stel je een rustige en rustgevende stem en zeg tegen jezelf: 'Je voelt je slaperig en moe. U slaapt beter en beter elke avond. ' Voel je vrij om aan te passen en te veranderen de affirmaties. Gewoon zorgen dat je een positieve taal te gebruiken.
  4. Nu verder met je diepe, langzame ademhaling, beginnen te rekenen op elke uitademing. Werken vanuit je hoofd naar je tenen, ontspannen een deel van je lichaam op elke uitademing. Stel je en voel je lichaam zwaar en zinken dieper in het bed. Ga zo door tot u op uw tenen.
  5. U kunt vinden dat je weg verliest bij het ​​tellen. Dit is een goed teken dat je drijven, als dit gebeurt, maak je geen zorgen precies waar je was, maar ongeveer verder waar je gebleven was. Als aan het eind, je nog wakker bent, raak niet in paniek! Je kunt niet verwachten wondermiddelen. Dit is slechts een eenvoudige slaap techniek die je bewuste geest drift en je onderbewustzijn over te nemen met behulp van je verbeelding helpt.