E2h

Hoe te diagnosticeren en te behandelen zwemmer het oor

Elk jaar

Elk jaar, vooral in de zomer, jong en oud last van oorpijn. Otitis externa, bekend onder de algemene term van oor zwemmer, wordt meestal veroorzaakt door schimmels en bacteriën. Dit zijn de belangrijkste boosdoeners die deze infectie veroorzaakt van het binnenoor kanaal. Een van de belangrijkste reden voor de aandoening is veel nattigheid in het oor dat het kanaal waardoor bacteriën te infiltreren irriteert. Zwemmen is een grote reden voor het ontstaan ​​van oor zwemmer, maar elke breuk in de bekleding van de gehoorgang kan creëren infectie; porren in het oor met Bobbie pinnen of Q tips, wrijven de oren te hard, en zelfs de conditie van de huid, eczeem .

Jeukende, rode en pijnlijke oren zijn het begin symptomen

Jeukende, rode en pijnlijke oren zijn het begin symptomen. Indien niet behandeld, en de infectie voortschrijdt, kan er overmatige drainage van vloeistof en pus. Een gevoel van volheid in het oor en de verslechtering van pijn kan volgen. Hoorzitting kan tijdelijk worden beïnvloed als gevolg van pus, vuil fragmenten, of gezwollen gehoorgang, en als deze niet behandeld de aandoening kan verergeren tot ernstige pijn en ontstoken lymfeklieren in de hals.

Hoe te diagnosticeren en te behandelen zwemmer het oor. Net voor het slapen gaan meng gelijke delen van peroxide.
Hoe te diagnosticeren en te behandelen zwemmer het oor. Net voor het slapen gaan meng gelijke delen van peroxide.

Voor milde symptomen en preventie zijn er veel home remedies voor de behandeling van oor zwemmer.

  • Neem babyolie, verwarmd tot een warme temperatuur, en met behulp van een pipet langzaam giet het in het getroffen oor. Gebruik een katoenen bal in de gehoorgang geplaatst om de olie te stoppen aftappen uit.
  • Net voor het slapen gaan meng gelijke delen van peroxide, water en witte azijn. Met een pipet, laat een beetje van de oplossing in het oor. Laat de vloeistof zitten in het oor gedurende een minuut, dan kantelt het hoofd te laten de vloeistof weglopen. Plaats een kleine bal van katoen in het oor voor elke overgebleven drainage. Herhaal dit voor drie dagen.
  • Met een haardroger die is ingesteld op warme, verplaatst u het mondstuk over het oor, blazen warme lucht in de gehoorgang. Dit zal helpen verdampen de ingesloten water.

Het beste is om een ​​arts te raadplegen, zelfs als de symptomen mild zijn, maar als het ervaren van ernstige pijn of koorts, de lijder moet onmiddellijk contact op met de arts of ga naar de spoedafdeling.

Elk jaar. Jeukende, rode en pijnlijke oren zijn het begin symptomen.
Elk jaar. Jeukende, rode en pijnlijke oren zijn het begin symptomen.

Bij een bezoek aan de dokter zal hij bepaalde vragen stellen voor de diagnose wat de symptomen zijn en de behandeling te volgen. Een verlichte instrument kan zien in de gehoorgang en helpen de arts bepalen de omvang van de schade en infectie. Zodra de diagnose bepaald zwemmer het oor, het doel is om te stoppen de infectie, waardoor het oor te genezen. Een afzuiginrichting worden gebruikt in schoon vuil, was ontstaan ​​of afscheiding. Hierdoor kunnen medicijnen nauwkeurig werkt. Medicinale oordruppels kunnen worden voorgeschreven. De oordruppels kan een combinatie van steroïden voor ontsteking, antibiotica voor bacteriële infecties en antifungale medicatie voor schimmelinfecties bestrijden.