E2h

Hoe te debilitative obesitas te bestrijden

Het kiezen van en het eten van de juiste voeding te eten kan een uitdaging zijn

Het kiezen van en het eten van de juiste voeding te eten kan een uitdaging zijn. Dit is afhankelijk van vele factoren zoals uw levensstijl, tijd en geld. Tegenwoordig zijn de meeste mensen geloven dat het eten van gezond kan te veel tijd en geld kosten. Vanwege deze redenen hebben mensen de neiging voedsel dat kan problemen veroorzaken, zoals obesitas consumeren. Deze informatie kan u helpen te bestrijden of te voorkomen obesitas.

Controleer uw body mass index

Hoe te debilitative obesitas te bestrijden. Controleer uw body mass index.
Hoe te debilitative obesitas te bestrijden. Controleer uw body mass index.

Controleer uw body mass index. Ouders en betrokken volwassenen moeten zich ervan bewust dat babyvet niet altijd beschouwd als een gezonde vorm van vet. De body mass index is een belangrijke formule in om voor u te weten of uw lichaamsgewicht binnen de normale grenzen of niet. U herkent uw body mass index door middel van deze vergelijking: (gewicht x 703) / (lengte in inches) in het kwadraat. Als het resultaat lager dan 24,9, betekent dit dat u een gezond lichaamsgewicht hebben. Anderzijds is body mass index die varieert 25-29,9 als overgewicht, terwijl 30 en hoger als zwaarlijvig.

Worden betrokken. Ouders kunnen hebben een moeilijke tijd het voeden van hun kinderen gezonde voeding in het bijzonder met de opkomst van junkfood. Het is belangrijk dat ouders op de hoogte zijn en betrokken te raken met hun kinderen elke dag. Ouders moeten dienen als leidraad voor hun kinderen om een ​​gezonde levensstijl hebben zo vroeg mogelijk. Je moet leren en je kinderen te disciplineren over hoe ze hun voedsel te kiezen. Het is niet slecht om hen te laten eten in een fast food-keten, maar het moet worden gedaan met mate. Maak een goed voorbeeld. Toon uw kinderen dat het belangrijk is het handhaven van een gezonde levensstijl.

Praten

Praat. Praten met je kind in een mooie manier kan worden zich overgeeft. Zitten met hen terwijl ze spelen is een goede manier om gesprekken te beginnen. Door middel van dit, kunt u integreren hoe essentieel groenten en fruit zijn. Moedig hen aan om gezonde voeding te consumeren door ze te laten zien dat deze kan plezierig zijn. Bijvoorbeeld, een mooie glimlach, terwijl kauwend op groenten en fruit zal laten zien dat groenten niet zo slecht.

Work it out

Het kiezen van en het eten van de juiste voeding te eten kan een uitdaging zijn. Doe het op jouw manier.
Het kiezen van en het eten van de juiste voeding te eten kan een uitdaging zijn. Doe het op jouw manier.

Work it out. Het hebben van een lichaam uit te oefenen niet alleen een einde aan die ongewenste vetten, maar je kunt ook winnen lichaam kracht. Voor kinderen, uit te werken is hetzelfde als het spelen. Krijg je kinderen bezig met lichaamsbewegingen zoals binnen-en buitenactiviteiten. Speel met hen, zodat u kunt zien hoe actief ze zijn als de inkomens aan fysieke activiteiten. U kunt ook overwegen dit een quality time voor uw gezin.

Doe het op jouw manier

Doe het op jouw manier. Voor u om uw kinderen weg te blijven van junkfood, kunt u uw eigen snack elk moment van de dag. Deze techniek is een manier voor u om uw kinderen voedselinname op koers te houden. Laat ze u helpen, terwijl je voor te bereiden van de gerechten. Dit is een perfecte tijd om wat waarden door te geven aan uw kinderen over gezond eten zijn.

Debilitative obesitas kan worden bestreden en voorkomen, maar het kost veel moeite om dit te doen. Anderzijds, als het cliche gaat zeggen voorkomen is beter dan genezen.