E2h

Hoe te cytomegalovirus te behandelen

Cytomegalovirus wordt beschouwd als onderdeel van de herpesvirussen groep onder de herpesvirusmutant genus. Het is specifiek bekend zijn bij mensen Human Herpesvirus 5, ook wel bekend als HHV-5 en HCMV. Infecties worden gewoonlijk geassocieerd met de speekselklieren, maar er zijn gevallen waarin het effect enorme omvang dat de systemen in gevaar worden gebracht bereikt.

Maak een reis naar de microscopische wereld om een ​​kijkje naar hoe cytomegalovirus is gericht hebben.

Een blik op hoe het kan transpireren

Hoe te cytomegalovirus te behandelen. Een blik op hoe het kan transpireren.
Hoe te cytomegalovirus te behandelen. Een blik op hoe het kan transpireren.

Een blik op hoe het kan transpireren. Meerderheid van de na de geboorte HCMV gevallen zijn asymptomatisch. Hoewel er verscheidene gevallen dezelfde symptomen vertonen met die van grandular syndromen. Er is milde vorm van hepatitis, koorts voor langere periodes, en een zere keel. Na infectie slaat het virus besluit een slaap hebben binnen de T-cellen van je lichaam. Het wordt dan gestimuleerd wanneer uw immuunsysteem naar beneden gaat, die kan worden toegeschreven aan het verouderingsproces, drugsmisbruik, en andere versies van de infectie. De besmettelijke variant van deze aandoening kan worden doorgegeven via lichaamsvloeistoffen zoals tranen, sperma, moedermelk, speeksel, urine en bloed.

Een korte blik op baby's

Een korte blik op baby's. HCMV is een zeer lastige aandoening. Het is belangrijk om te weten hoe het zich gedraagt ​​in kaart te brengen passende behandeling plannen. Afgezien van immunosuppressie persoon een ongeboren kind dat is een infectie blootgesteld tijdens de periode van de zwangerschap heeft een verhoogde kans op het verwerven van de ziekte. In plaats van deze, is het van belang om op te merken tijdelijke symptomen en permanente handicaps die zich kunnen voordoen. Deze baby's zullen manifesteren de wil van de aanvallen, de lever en longproblemen, klein voor de zwangerschapsduur, en geelzucht maanden of jaren na worden geleverd. Veranderde mentale toestand, doofheid, blindheid, verminderde coördinatie van lichaam en de dood zijn de belangrijkste invaliderende aandoeningen die kunnen komen in beeld.

Profylaxe in het achterhoofd

Profylaxe in het achterhoofd. HCMV is verbonden met orgaantransplantaties van de lever, nieren, hart, longen en pancreas. Dit is de reden waarom de Cytomegalovirus immunoglobuline intraveneus of CMV-IGIV is opgericht als een vitaal onderdeel van de preventieve behandeling. Het wordt aangeduid als een immunoglobuline G, die een aanzienlijke hoeveelheid antilichaam gericht HCMV bevat. Het is gebruikt op twee accounts: een op zichzelf en de andere met een antiviraal middel. Het heeft geprofiteerd transplantatie klanten door het verminderen van de kans op HCMV-gerelateerde ziekten, die op lange termijn overleving, en het minimaliseren van de behandeling gerelateerde bijwerkingen en bijwerkingen.

Een blik op hoe het kan transpireren. Een korte blik op baby's.
Een blik op hoe het kan transpireren. Een korte blik op baby's.

Medicijnen voor verschillende gelegenheden. Ganciclovir of Cytovene en Valgancyclovir of Valcyte (neem mondeling) zijn twee middelen die zijn gebruikt om HCMV-gerelateerde conflicten aan te pakken in het bijzonder wanneer het is uitgegroeid tot een bedreiging voor uw gezichtsvermogen van een persoon en uiteindelijk zijn leven. Resistentie kan door aminozuurveranderingen in het virale DNA polymerase en UL97 eiwitkinase optreden. Wanneer dit gebeurt een ander geneesmiddel wordt toegevoegd in de strijd. Het heet Foscarnet of Cidofovir. Dit is een alternatieve behandeling voor Ganciclovir vanwege de schadelijke gevolgen voor de cliënt nieren.

Een uniek wapen op het slagveld

Een uniek wapen in het slagveld. Kampo is een Japanse kruidengeneeskunde die kunnen worden opgenomen in uw HCMV regime. Studies tonen aan dat het kan de verwoestende effecten van Cytomegalovirus onder ogen zonder frituren tot gezonde cellen. U kunt kiezen uit de drie bereidingen die kunnen worden gemaakt.

Communicatie met uw arts is topprioriteit

Communicatie met uw arts is de hoogste prioriteit. De bovengenoemde scenario's moet worden besproken in volledige lengte. Ze zijn belangrijk in u te voorzien van de juiste opties voor het beheer dat ervoor zal zorgen dat de resterende percentage van uw gezonde wezen behouden blijft.