E2h

Hoe te coagulopathie keren

In eenvoudige termen

In eenvoudige termen, coagulopathie verwijst naar het onvermogen van het lichaam of de tekortkoming in stolling. Strikt genomen is de bloedstolling is een natuurlijk mechanisme dat gebeurt wanneer het lichaam geblesseerd raakt, bloed stolt en verhardt, waardoor het stoppen van meer bloed uit morsen. Echter, wanneer bloedstolsels gebeuren in kritieke schepen zoals het hart of bloedvaten, zou het beperken bloedstroom, waardoor ernstige medische aandoeningen zoals een hartaanval. "Goed" bloedstolling gebeurt in het oppervlak van de huid om een ​​voorkomen dood te bloeden.

Hoe te coagulopathie keren. Kennen van de symptomen.
Hoe te coagulopathie keren. Kennen van de symptomen.

Mensen gediagnosticeerd met coagulopathie niet over een dergelijk mechanisme, en dit kan te wijten zijn aan factoren zoals erfelijkheid, aandoeningen zoals hemofilie, leveraandoening of ziekte van von Willebrand, en tekortkomingen van het aantal bloedplaatjes en / of kritische vitaminen. Maar de huidige medische vooruitgang hebben geleid tot meer effectieve behandelingen voor coagulopathie. Hier zijn slechts enkele van de manieren om deze voorwaarde te keren:

Kennen van de symptomen

Kennen van de symptomen. Allereerst is het erg belangrijk dat de symptomen worden herkend voor wat ze zijn. Sommige symptomen van coagulopathie zijn overmatige en frequente neusbloedingen of bloedend tandvlees, overmatige menstruatie bij vrouwen, en snijdt dat zal niet stoppen met bloeden.

In nauwe samenwerking met een arts van

In nauwe samenwerking met je arts. Er is geen krijgen rond deze. Stollingsstoornissen is een ernstige aandoening, en zelfmedicatie is onmogelijk. De arts zal de benodigde medicijnen en schema's voor bloedtransfusies, afhankelijk van de specifieke situatie en veroorzaken voor de aandoening.

Kennen van de symptomen. In nauwe samenwerking met je arts.
Kennen van de symptomen. In nauwe samenwerking met je arts.

Stoppen met medicatie die het lichaam in staat zijn voor de bloedstolling belemmert. Sommige van de gemeenschappelijke medicijnen die het bloed het vermogen van een belemmering kunnen vormen om te stollen onder meer aspirine, vitamine E, en bloedverdunners zoals Cumadin, Heprin, en Dalteparin.

Het nemen van vitamine K

U vitamine K. Vitamine K deficiency een van de bekende oorzaken van coagulopathie. De arts moet in staat zijn om de exacte doseringen te geven, zodat coagulopathie zal worden teruggedraaid.

Het ontvangen van bloedtransfusies

Het ontvangen van bloedtransfusies. Aangezien coagulopathie kan worden veroorzaakt door een tekort aan bloedplaatjes, kunnen bloed en plasma transfusies nodig om evenwicht te herstellen in het bloed. Ook kan bloedtransfusies werken om de bloed dat dan uit het lichaam te vervangen.

Corrigeren van andere medische problemen. Medische problemen, zoals leverziekte kan de wortel van coagulopathie, en die een behandeling voor hen kan werken om het lichaam niet in staat te stollen bloed te behandelen.

Abonneren op klinische proeven

Abonneren op klinische studies. In ernstige gevallen van coagulopathie, kan het zeer gunstig om deel te nemen aan klinische proeven om de meest geavanceerde technologie in de behandeling te ontvangen. Het is belangrijk om te onthouden dat klinische studies zijn grotendeels experimenteel, hoewel een voordeel voor u te abonneren op hen omvat die worden behandeld door vooraanstaande experts op het gebied en de mogelijkheid om medicijnen die voortkomt uit het laatste onderzoek ontvangen. Het is het beste om te vragen met je arts over de haalbaarheid van een abonnement op dergelijke proeven.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om coagulopathie keren. Vergeet niet, deze voorwaarde vereist regelmatige behandeling en constante waakzaamheid, en met deze, plus bondgenoten in de vorm van goede voeding, gezonde levensstijl, een sterke steun systeem en goede artsen, het omkeren van coagulopathie is een geweldige mogelijkheid. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!