E2h

Hoe te chakra healing te begrijpen

Chakra is ontleend aan een Sanskriet woord dat "draaien wiel". Deze chakra wordt gezegd dat energieën die worden uitgestoten uit verschillende delen van het lichaam. Er zijn in totaal 7 belangrijkste chakra's in het lichaam. Deze 7 centra van energie kan invloed hebben op uw gezondheid. Sommige kwalen wordt gezegd dat een onbalans in de chakra zijn. Dit heeft invloed op de persoon spiritualiteit en op zijn beurt, heeft invloed op de lichamelijke conditie.

Hier is meer informatie voor het begrijpen van chakra healing:

  1. Chakra Placements. De zeven belangrijkste chakra energieën worden geplaatst vanaf de basis van de wervelkolom naar de top van het hoofd. Deze chakra's hebben kleuren. Ze hebben een effect op de fysieke, mentale en emotionele wezen van de persoon. In sommige chakra boeken, wordt er gezegd dat de plaatsing van chakra's een relatie met een aantal van de vitale organen in het endocriene systeem. Veel mensen wenden tot chakra healing als een vorm van alternatieve geneeswijzen.
  2. 7 Energie Centers. De 7 energiecentra starten vanaf de basis van de wervelkolom-basis of wortelchakra, navel of seks chakra, zonnevlecht of maag chakra, het hart chakra, de keel chakra, derde oog of voorhoofdchakra en kruinchakra. Deze zijn te zien in chakra affiches of beelden, en elke chakra heeft een eigen kleur.
  3. Gebruik van Gems of edelstenen. In chakra healing, zijn edelstenen zoals je kunt vinden op sieraden gebruikt. U kunt gebruik maken van verschillende kwarts stenen, maar er zijn stenen die worden aanbevolen voor elke chakra. Voor de wortelchakra, de ideale stenen te gebruiken zijn zwarte onyx of obsidiaan. Voor de navel chakra, de carneool. De citrien steen wordt gebruikt voor de maag chakra. Voor het hartchakra, robijn of roze kwarts zijn de ideale stenen te gebruiken. Voor de keel chakra, is indigo of paars regenboog fluoriet gebruikt. Aquamarijn, kan lapis lazuli, amethist of bergkristal gebruikt worden. Voor het kruinchakra, worden bergkristal en amethist gebruikt.
  4. Enkele chakra's en alle chakra's. Chakra holistische genezing of zuivering kan op twee manieren. De eerste is de enige chakra plaatsing. Voor enkele chakra plaatsing, kies een chakra te concentreren op en houdt de edelsteen of steen op de plek voor ongeveer 3 tot 25 minuten. Voor alle chakra's, kunt u gebruik maken van 7 kwarts kristallen en zet ze allemaal op je chakra's vanaf de basischakra. Laat ze om te verblijven voor 5 tot 25 minuten. Bij het verwijderen van, start van hun kruinchakra en werk je weg naar beneden. Deze methoden kunnen een vorm van meditatie voor u zijn.

Hoe te chakra healing te begrijpen. Gebruik van gems of edelstenen.
Hoe te chakra healing te begrijpen. Gebruik van gems of edelstenen.

Dit zijn enkele van de basisbegrippen die u zal helpen meer te begrijpen over chakra healing. U kunt zoeken naar video's van chakra meditatie genezing en evenwicht sessies. Voor andere alternatieven, kunt u ook proberen paranormale genezing of psychische lezing. Helderzienden zijn ook in staat om energieën of aura's te lezen. U kunt proberen om te zoeken naar helderzienden die in staat zal zijn om u te helpen bij de genezing je fysiek, geestelijk of mentaal.