E2h

Hoe te calorieverbruik bijhouden

Bent u op zoek naar een eenvoudiger manier om uw calorieverbruik bijhouden? Veel mensen die willen afvallen mislukken als ze verteld om hun calorieën te tellen. Handmatig tellen van calorieën kan een vervelende taak zijn. Er zijn tools om u te helpen bijhouden van uw calorie-inname minus de hoofdpijn.

Dus wat is een calorie

Dus wat is een calorie? Om ons lichaam om een ​​activiteit uit te voeren (slapen, wandelen, sporten, enzovoort), moet energie. Het eten en drinken we innemen als de brandstof die ons lichaam uit te voeren. Een calorie is een eenheid voor het meten van energie in het voedsel dat we eten. Calorieën zijn te vinden in vetten, koolhydraten, eiwitten en suiker. Koolhydraten en eiwitten bevatten half de eigenschappen van vet.

Hoe te calorieverbruik bijhouden. Elektronische tracking.
Hoe te calorieverbruik bijhouden. Elektronische tracking.

Onze lichamen hebben een basale calorie-eis elke dag nodig voor haar werking en voor onze interne organen goed werkt. Inname van overtollige calorieën maakt het lichaam houden ze opgeslagen in de vorm van vet. Calorieën worden vetten als je geen gebruik maken van of zich bezighouden met calorieverbranding activiteiten.

Voordat u begint met het bijhouden van uw calorieën

Voordat u begint met het bijhouden van uw calorieën, erachter te komen hoeveel calorieën je nodig hebt per dag. De Amerikaanse regering de homepage Mypyramid.gov worden de voorgestelde calorie-eisen per niveau van de groep op basis van leeftijd, geslacht en fysieke activiteit. Online calorie volgen programma's kunt u het invoeren van uw gewichtsverlies, winst of het onderhoud doelstellingen, uw huidige gewicht en huidige niveau van lichamelijke activiteit. Op basis van deze informatie, zal de software u een aanbevolen calorie-inname per dag om uw doel te bereiken.

Zodra u weet dat uw gewenste aantal calorieën

Zodra u weet dat uw gewenste aantal calorieën, start een eetdagboek. Dit is waar je opschrijven het voedsel of drinken neem je elke dag, met inbegrip van de hoeveelheid. Bekijk eetdagboek software online voor een meer georganiseerde manier van het bijhouden van uw inname. Op basis van uw voedsel dagboek, kunt u uw calorieverbruik handmatig of elektronisch.

Handmatige sporing

Om handmatig tel je calorieën

Dus wat is een calorie. Voordat u begint met het bijhouden van uw calorieën.
Dus wat is een calorie. Voordat u begint met het bijhouden van uw calorieën.

Om handmatig tel je calorieën, heb je een bron die de calorie telt lijsten voor verschillende soorten voedsel. Er zijn veel boeken en online bronnen van deze informatie. Voor elk voedsel of drank ingenomen, noteert u het equivalent calorie telt in je eetdagboek. Aan het eind van de dag, voeg de totale calorieën en vergelijken met uw calorie-doel.

Elektronische Tracking

Een snellere manier om calorieën te tellen is het gebruik van een elektronische calorie teller. Er zijn veel online calorie rekenmachines. Sommige tellers zijn gratis. Anderen moeten worden aangeschaft, zoals Calorie Koning, en vervolgens gedownload naar uw elektronische organizer. Calorie balies kunt u eenvoudig controleren uw calorie-inname. Ze hebben een voedsel database, die wordt bijgewerkt, met een lijst van gemeenschappelijke voedingsmiddelen en voedingsmiddelen en dranken geserveerd in verschillende restaurants. Op deze manier, voordat u een hap van die oorspronkelijke glazen Krispy Kreme, zult u weten hoeveel calorieën het bevat (ongeveer 200).

Als uw doel is om gewicht te verliezen

Als uw doel is om gewicht te verliezen, eet meer gezonde voedingsmiddelen die zijn laag in vetten. U kunt ook uw eigen dieet plannen om gewicht te verliezen. Een dieet plan moet oefenen, of u wilt verliezen, winnen of gewoon uw gewicht te behouden. Vergeet niet om uw arts te raadplegen, vooral als je gezondheidsproblemen hebt.

Gewicht onderhoud of gewichtsverlies is eigenlijk eenvoudig wiskunde: hoe meer calorieën je in vergelijking met de calorieën die je verbrandt zal je gewicht. Tracking calorieverbruik is een stuk gemakkelijker nu met de vele software programma's beschikbaar. Dus volgende keer dat u wordt verteld om je calorieën te tellen, wees maar niet bang, er is een snelle en gemakkelijke manier om dit op een andere manier vervelende taak uit te voeren.