E2h

Hoe te calorierijke vervangen

Maak dit jaar een jaar om te beginnen met het terugwinnen van uw gezondheid en het opbouwen van een betere kwaliteit van leven voor jezelf. Een van de belangrijkste stappen te nemen is om wijzer over het soort voedsel dat je in je lichaam. Denk er eens over: je neemt grote zorg van uw dure elektronische gadgets, vind je ook niet je eigen lichaam, dat is zeer veel belangrijker en duurder dan die gadgets, verdient nog betere zorg? Hier zijn enkele richtlijnen voor het vervangen van meer gezondheid-vriendelijke voedsel keuzes voor high-calorie voedsel.

Hoe te calorierijke vervangen. Vermijd frisdrank ten koste van alles.
Hoe te calorierijke vervangen. Vermijd frisdrank ten koste van alles.

  • Lees etiketten. Je moet bewust zijn over de dingen die je in je lichaam. Kijk vooral uit voor de eerste vier ingrediënten in het voedsel product dat u koopt - deze eerste vier omvatten in het grootste deel van het voedsel. Wees alert op ingrediënten, zoals de volgende: natrium (zout, MSG, natriumnitraat, etc), suiker, gehydrogeneerde plantaardige olie, en kunstmatige kleur-of zoetstoffen. Als u een van deze te zien in de top vier van de ingrediënten, slaat het product en ga voor een andere.
  • Vermijd frisdrank ten koste van alles. Soda is gewoon een van de ergste dingen die je ooit kunt zetten in je lichaam. Soda is niets anders dan lege calorieën, een regelmatige 12 oz blikje cola bevat 10 theelepels suiker, of 40g: dat is de totale hoeveelheid suiker (voor iedere verbruikte 2000 calorieën) die moet je hele dag omvatten. Dus als je twee blikjes cola drinken, dat is het dubbele van de gezonde hoeveelheid suiker kun je die dag consumeren.

    Een ander slecht ding over consumeren, dat veel suiker is dat als je lichaam neemt in alle calorieën met nul voeding, je lichaam zal berserk gaan en verlangen naar meer voedsel op zoek naar de bijbehorende voeding. Met dat gezegd zijnde, het is een groot goed voor je lichaam als je begint om jezelf te trainen om water te drinken - en dat is precies het tegenovergestelde van soda als het gaat om de gezondheid factor. Je kon sparren-up van de smaak van uw reguliere water door toevoeging van een scheutje limoen, sinaasappel of citroen.

  • Gebruik gezondere bereidingswijzen. Als je bak je eten, weet dat je effectief worden ongeveer 150 calorieën toe te voegen voor elke theelepel olie die u gebruikt. Dat is waarom je zou willen om geheel af te schaffen deze onnodige calorieën door te doen gezonder koken methodes, zoals stomen, braden, grillen en bakken. Kijk voor recepten die voor deze kookmethodes, en je zou vinden dat het kappen van op calorieën betekent niet dat het kappen van op uw plezier van uw maaltijden.
  • Doe de dressing. Je koos voor een salade in plaats van die grote, vette hamburger. Goede keuze. Maar wist u dat u kon eigenlijk een overigens gezonde maaltijd verpesten simpelweg door zich te verkleden it up, om zo te zeggen? Bijvoorbeeld, als het toevoegen van slechts twee eetlepels Thousand Island dressing, ben je eigenlijk een extra 118 calorieën aan uw salade. Nog twee eetlepels Ranch salade en dat is een ander 148 calorieën. Dat is waarom je moet sturen duidelijk van romige, mayo-gebaseerde dressings en kiezen voor azijn, olijfolie, kaas en vetarme yoghurt, in plaats daarvan.
  • Gebruik minimaal zout. Een andere manier om te bezuinigen op de calorieën is door het minimaliseren van zout op je eten. Je zou afzien van het toevoegen van zout, terwijl u kookt, en vervang haar door een gezondere natuurlijke kruiden en specerijen. Je moet ook kiezen voor gewoon en unflavored versies van uw favoriete voedingsmiddelen, ook: bijvoorbeeld, ga dan voor unflavored havermout, ongezouten noten en gewoon volkoren brood. De algemene regel is dat, hoe sterker de smaak van verpakte levensmiddelen, des te meer zout bevat (nogmaals, de etiketten te controleren).


Vervanging van calorierijke voedingsmiddelen met gezondere degenen zal even wennen, maar als je lichaam begint te wennen aan de meer subtiele smaak van lagere calorie voedsel, zou je merkt dat je eigenlijk te weigeren calorierijke voedsel zonder een andere gedachte. De sleutel hier is vastberadenheid en discipline, speciaal bij het begin. Daarna wordt de gezondheid slechts gaat om een ​​natuurlijk onderdeel van je leven. Veel succes!