E2h

Hoe te callanetics doen

De heer Callan Pinckney callanetics in de jaren zeventig gemaakt in een streven naar een verlichting van de pijn te ontwikkelen. Callanetics is een systeem van kleine spieren strekken en samentrekken. Experts beweren dat een uur callanetics is gelijk aan 24 uur aerobic dans. Hieronder staan ​​de stappen en handleidingen over hoe om callanetics doen.

  • Begrijp callanetics fundamentals. Weet dat alle bewegingen niet meer dan ¼ tot een ½ inch en ze zijn geleidelijk aan gebeuren. Vergeet niet om op natuurlijke wijze ademen. Krul je bekken en forceer beweging en rek, want je moet ontspannen als je workout.
  • Voer warming-up voor de daadwerkelijke uitoefening. Swing is een uitstekende warming-up bijvoorbeeld. Sta met je voeten uit elkaar. Buig je knieën een beetje en strek je armen omhoog. Harden uw achter en krullen je bekken. Laat het bovenlichaam op de grond terwijl je de knieën te buigen. Swing armen heen en weer in deze houding als je omhoog en omlaag je knieën. Geleidelijk krul je een back-up.
  • Voer een been oefening. Stapel is een effectieve workout voor deze activiteit. Gezicht en het bezit van een stuk van het meubilair tijdens het opstaan, moet uw voeten worden ingeschakeld op uw zijden. Je hielen moet samen terwijl je op de bal van je voeten. Geleidelijk lager uw borst recht naar beneden door de knieën te buigen. Til je lichaam omhoog. U heeft sterkere spieren als je de stapel langzaam uit te voeren.
  • Stretch. Voer een zittende stretch. Comfortabel zitten op een vloer. Strek je benen in je vooraan. Je benen moeten samen zijn, en je tenen moet worden opgemerkt. Uw handen moeten rusten op de voorzijde van uw dijen. Geleidelijk rond je schouders en hoofd en richt je schouders en neus naar de bovenkant van uw benen. Kalmeer uw lichaam. De oefening zal stretch je hamstrings en onderrug.
  • Voer een bekken oefening. De bekkenrotatie is uitstekend geschikt voor deze activiteit. Zit op hielen en bij elkaar te houden knieën. Samen Strek armen boven je hoofd en gesp handen. Til de billen 3 centimeter van je hielen. Beweeg uw rechter heup aan uw rechterzijde zo ver als je kunt uitrekken. Krul je bekken omhoog laat hem dan los, terwijl je je linker heup zwaaien in de richting van en over je linker kant zo ver je kunt uitrekken. Verplaats je achter te voltooien en maken de cirkel rond.
  • Opmerkingen. Vergeet niet dat callanetics niet een gedegen programma van het gewichtsverlies. De frequentie van uw training moet hangt af van uw gezondheid en fitness doelen. Als u tot 15 kilo of meer te verliezen of als je wens om snel een strak lichaam, dan moet je presteren callanetics 6 dagen per week. Gewoon om je lichaam voldoende rust hebben na elke training. callanetics is effectief voor mensen, ongeacht hun conditie. Als u zwanger bent, raadpleeg dan uw arts als u kunt uitvoeren callanetics. Zijn antwoord zal afhangen van uw zwangerschap periode en situatie, die alleen hij begrijpt. U hoeft geen speciale kleding, maar het is beter als je kunt zien hoe je spieren werken omdat het zien van je spieren werk zal helpen je geest te coördineren met je lichaam.


Hoe te callanetics doen. Begrijp callanetics fundamentals.
Hoe te callanetics doen. Begrijp callanetics fundamentals.

De stappen en gidsen boven zijn korte, maar effectieve gidsen, zodat u kunt beginnen met het doen callanetics, maar uw arts te raadplegen voordat u het oefenprogramma. Heb een gezondere levensstijl, zodat u gemakkelijk gezonder en fitter.