E2h

Hoe te buikomvang maat te meten

Omtrek grootte is een vrij goede schatting van gezondheidstoestand zowel voor mens en dier. In feite is de omtrek of de grootte van een buik is een goede vooraf bepalen van de gezondheidstoestand. In de Europa, waar grote porties worden aangemoedigd en een nog groter deel van de bevolking in de super-sizing van hun maaltijden resulterend in steeds toenemende tarieven van hart-en vaatziekten, zijn waarschuwing klokken clanging luider dan ooit om te bezuinigen op het gemiddelde en de te kiezen gaan leunen.

Als u bang bent dat u een van de dodelijke slachtoffers van hart-en vaatziekten op een dag, nu is het tijd om te stoppen en de balans opmaken van uw gezondheid. U kunt beginnen door het meten van uw taille maat met behulp van gemeenschappelijke accessoires gevonden in uw huis, uw kast, en natuurlijk, met de hulp van de medische wetenschap.

Hier zijn de middelen om het te doen.

  1. Meetlint. Dit is de eenvoudigste en snelste manier van het meten van omtrek grootte. Meestal gebruikt u een meetlint om de omtrek van je buik te meten. Dat is oke, maar deze keer wilt u misschien het verschil tussen je buik en je borst maat toe te voegen. Idealiter zou je buik nooit hoger zijn dan de grootte van uw borst. Als je buik groter is dan je borst, heb je een deksel op binging op ongezond voedsel.
  2. Belt. Gebruik de gaten van uw riem als een praktische graadmeter voor singel je buik is. Als u cinch je riem tot aan de 3e of 4e gat, dat is heel goed, maar als je de hele weg naar de laatste riem gat .... goed, ga dan meteen een trainer en voedingsdeskundige.
  3. Jeans. U heeft waarschijnlijk gezien een aantal tv-commercials waarin een vrouw springen op en neer proberen haar verdomde best om te passen in een spijkerbroek. Dat kan een bron van vermaak, maar in werkelijkheid, dat is een manier om uw omtrek maat te bepalen. Als je een spijkerbroek dat is met u al voor een jaar, probeer het op voor de grootte. Als het nog steeds perfect past betekent dat er geen aanwezigheid van vet morsen over of ophopen op de top nadat u zip je jeans, je hebt een vrij goed idee van uw huidige staat van gezondheid en hopelijk slimme voedingskeuzes.
  4. SAD. Beweeg over BMI. Het meten van de Body Mass Index of BMI als een voorloper van hart-en vaatziekten is een ding van het verleden. Het is blijkbaar onbetrouwbaar, omdat het niet kan vertellen vet van spieren ergo, niet overtuigend zijn bevindingen. De huidige artsen vertrouwen op ED of Sagittal abdominale Diameter die gaan ook door de naam rugligging Abdominale Hoogte tot omtrek te meten van een persoon bekken aan de onderste ribben met behulp van een schuifmaat. Het is een meer betrouwbare manier te herkennen viscerale obesitas. U kunt deze test niet uitvoeren door jezelf dus het zal het beste zijn als u dit aanvragen voor opname op uw volgende geplande medische check-up.
  5. Genetics. Vele studies hebben aangetoond dat de genetica een grote rol in gewichtsbeheersing en gezondheid spelen. Inderdaad kan obesitas worden doorgegeven van DNA naar DNA. Dit feit is onbetwistbaar en je kunt eigenlijk weten of je tot obesitas bezwijken gewoon door te kijken naar je familie. Als mama en papa hebben gewicht kwesties, zult u niet ver achter, zodat nauwlettend in de gaten te houden op die singel, meisje.

Op grond van verdere verduidelijking van het probleem op singel

Hoe te buikomvang maat te meten. Op grond van verdere verduidelijking van het probleem op singel.
Hoe te buikomvang maat te meten. Op grond van verdere verduidelijking van het probleem op singel.

Op grond van verdere verduidelijking van het probleem op singel, singel is niet de omtrek van je taille, maar het uitsteeksel van vet uit je bekken en de onderste rib regio's. Als je ziet een hoop van vet morsen over van je darmen omgeving, maak dan een levensstijl bocht van 360 graden. Hoewel het maken van een keuze om gezond te zijn en gezond blijven is niet 's nachts worden bereikt omdat het discipline en vasthoudende vastberadenheid te nemen, kan worden gedaan in de naam van in leven te blijven.