E2h

Hoe te brengen in een koorts

Koorts is beschreven als een toename in de normale lichaamstemperatuur. Het kan een symptoom van een ziekte. Sommige van de tekenen van koorts zijn rillingen, koud gevoel en een toename van de hartslag. Het hebben van een koorts zal je je ongemakkelijk, en dat is waarom je moet weten hoe te brengen in een koorts, zonder altijd afhankelijk te zijn van medicatie.

Hier zijn enkele van de dingen die je kunt doen om te brengen in een koorts:

  • Koud kompres. Hier krijg je een schoon washandje en onderdompelen in koud water. U zult ook moeten een icepack. Wikkel het washandje rond de icepack en zet de koude kompres aan de achterkant van je nek, op je voorhoofd, aan de achterkant van je knieën en je maag. Dit zal helpen uw koorts naar beneden een paar graden. Blijf dit doen totdat je koorts naar beneden gaat of totdat je het gevoel een beetje beter.
  • Handdoek met alcohol. Hier krijg je een handdoek en een klein bassin met water. Doe wat alcohol in het water en dompel de handdoek. Wring de handdoek en veeg je hele lichaam met de handdoek die werd ondergedompeld in de alcohol en water. Dit wordt gezegd dat omlaag brengen van de koorts.
  • Neem een ​​bad. Dit is een ander nuttig truc die u kunt gebruiken om uw temperatuur te verlagen. Bereid een koud bad. Het water moet gewoon cool en niet ijskoud als het gebruik van ijskoud water kan het lichaam schokken. Wanneer het koele water klaar is is het tijd om dompelen je lichaam in de koel bad. Blijf daar voor ten minste twintig minuten. Dit verlaagt de temperatuur van ons lichaam. Na twintig minuten, zorg ervoor dat je lichaam droog en op sommige kleren. Door dit te doen kan uw gevoel beter.
  • Drink vloeistoffen. Met koorts kan het lichaam te drogen. Het is belangrijk dat je jezelf gehydrateerd te houden door het drinken van veel vocht wanneer u koorts heeft. Zich te onthouden van het drinken van vloeistoffen met een hoog suikergehalte. Het is beter aan de stok met het drinken van water of een sportdrank. Sportdranken zal helpen bij het vervangen van de elektrolyten in je lichaam.
  • Medicatie. Als de vorige oplossingen te brengen in een koorts niet helpen, is het aan te raden om medicijnen te nemen om uw temperatuur te verlagen. Neem ibuprofen op vier uur herhaald totdat uw koorts is verdwenen. Het nemen van medicatie kan helpen u zich beter voelt en rust in afwachting van het geneesmiddel te schoppen inch

Hoe te brengen in een koorts. Koud kompres.
Hoe te brengen in een koorts. Koud kompres.

Dit zijn enkele van de dingen die je kunt doen om voor u te brengen in een koorts. Het is belangrijk om te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Als je koorts niet naar beneden gaan in drie dagen of als het fluctuerende, is het aanbevolen dat je gaat en bezoek uw arts als er een andere reden voor de koorts. Sommige infecties en ziekten hebben koorts als een van de symptomen dus je moet nota van andere dingen te nemen die je voelt.