E2h

Hoe te bovenlichaam vet te verbranden

Sommige mensen zijn gewoon gezegend met een goede lichaamsbouw en kan zelfs verbeteren met minimale werk. Sommige mensen hebben problemen alleen de bovenste delen van het lichaam. Al het andere middel lijkt naar beneden te zijn perfect, maar de armen, de romp en de maag zijn gewoon niet in evenwicht met de rest. Om uw uiterlijk te verbeteren als je dit probleem hebt, leren hoe je bovenlichaam vet te verbranden. Hier is hoe:

Hoe te bovenlichaam vet te verbranden. Probeer een nieuwe sport als roeien.
Hoe te bovenlichaam vet te verbranden. Probeer een nieuwe sport als roeien.

  1. Gebruik gewichten. U kunt de aankoop in de hand gehouden gewichten of riem op gewichten om je lichaam geven een goede training van het bovenlichaam. U kunt dit doen stretching, tillen je armen op en neer of zijwaarts arm verhoogt. Je kunt gewoon ook de gewichten gaat naar je houd, armen gebogen en doe twintig herhalingen van deze actie. Dit zal u helpen de ontwikkeling van de arm spieren en vet te verliezen.
  2. Probeer Pilates. Pilates kan wonderen doen in toning je armen en love handles. Het kan te traag lijkt voor jou als je eenmaal begint, maar het werkt echt goed voor het lichaam. Doe Pilates voor 30 minuten om de andere dag. Het heeft een hele reeks voordelen, zelfs het verlichten van stress. Houd altijd je buik verscholen in de loop van de oefening. Dit zal uw buikspieren vast waardoor het krimpen in omvang indien het wordt gedaan voor een lange tijd.
  3. Gaan zwemmen. Zwemmen maakt automatisch je duwt je maag inch Dat is je buikspieren spieren een goede training krijgt zonder veel inspanning. Zwemmen tonen je armen als je die lange slagen.
  4. Probeer een nieuwe sport als roeien. Het gebruik van deze wapens in het aanhouden van deze riemen te peddelen voor vijftien minuten is intensieve training. Het kan bouwen arm-en buikspieren sneller dan je dacht dat het zou doen.
  5. Doe sit-ups. Sit-ups maken je draai je spieren en verbrand lichaamsvet. U kunt dit doen de traditionele sit-ups of kopen die goedkoop sit-up apparatuur, zodat je zou geen kwaad kunnen je rug.
  6. Rotsklimmen kan branden lichaamsvet. U kunt deelnemen aan een aantal clubs uit de stad reizen aanbieden. Trekken aan je arm spieren om jezelf te verheffen garandeert bovenste vetverbranding.
  7. Doe push ups. Dit is iets wat je kunt doen voor tien minuten per dag, maag inch U kunt dit het beste 's ochtends vroeg te doen voordat je eet je ontbijt. Het zal je wakker maken en branden opgeslagen vet. Het versterkt je armen ook.
  8. Gebruik weerstand bands. Wanneer u moeite uit te oefenen, je spieren hard werken om deze bands te trekken. Tuck in je maag om de vetverbranding te verdubbelen.
  9. Doe kin ups en oefening op brug. Ga naar de sportschool en vind apparatuur die gericht zijn voor het bovenlichaam.
  10. Terwijl u TV kijkt, krijgen in plaats van het eten van junk food die arm gewichten en de uitoefening van een paar minuten. Als je dit elke keer dat u TV kijkt dan zul je versteld staan ​​van de resultaten.

Er zijn een aantal manieren om bovenlichaam te verbranden

Er zijn een aantal manieren om bovenlichaam te verbranden, en de meeste zijn hierboven vermeld. Net als elke andere oefening, je moet eten recht op een goede lichaamsbouw hebben. U kunt branden meer als je leert om jezelf te disciplineren en uw levensstijl te veranderen.