E2h

Hoe te bosbes gebruiken om misselijkheid en indigestie te behandelen

Bosbessen

Bosbessen, net als de meeste bessen, hebben een aantal voordelen voor de gezondheid. De meest bekende zijn mogelijkheid tot visie helpen verhogen. Afgezien van dat, kunnen ze versnellen wondgenezing, bloedstolling te voorkomen, en een lagere bloedsuikerspiegel. Ze zijn anti-microbiële en bevatten anti-oxidanten die het immuunsysteem stimuleren. Ook zijn ze bekend om verschillende maag-en spijsverteringsproblemen, zoals misselijkheid, indigestie en diarree te behandelen.

Om bosbes gebruiken voor de behandeling van misselijkheid en indigestie, hier zijn enkele basisstappen te volgen.

Hoe te bosbes gebruiken om misselijkheid en indigestie te behandelen. Blauwe bosbes is nu verkrijgbaar in vele soorten en maten.
Hoe te bosbes gebruiken om misselijkheid en indigestie te behandelen. Blauwe bosbes is nu verkrijgbaar in vele soorten en maten.

  • Blauwe bosbes is nu verkrijgbaar in vele soorten en maten. U kunt de echte vrucht, meestal gedroogd of ingevroren, in de supermarkt. U kunt ook de handel verkrijgbare producten aanschaffen, zoals bosbessen thee, jam, yoghurt, capsules, extracten en sappen. Zorg er wel voor dat wanneer u deze producten kopen, ze echt zijn. Doe wat onderzoek en controleer de etiketten alvorens te kopen.
  • Gebruik de producten die u hebt gekocht. Het is heel moeilijk te vinden verse bosbessen. Als het je lukt om de bevroren er een te kopen, dan kun je beginnen het eten van minstens een half glas per dag. Zo niet, blauwe bosbes yoghurt zijn een gezond alternatief. Eet dagelijks twee kopjes. Deze zullen u voorzien van de meeste voedingsstoffen je kunt krijgen van bosbessen.
  • De blauwe bosbes thee is ook nuttig voor de behandeling van misselijkheid en indigestie. Dompel theezakjes in een kop heet water en laat het steil voor een tijdje. Als je niet van de smaak van thee, verhoog dan de hoeveelheid water die u in uw kopje. Een andere manier zou zijn om honing en citroensap toe te voegen aan uw kopje thee. Voor extra voordelen voor de gezondheid, voeg een paar druppels van blauwe bosbessen extract. Deze zullen helpen verhogen de bloedcirculatie die hopelijk reguleren de spijsvertering processen van uw lichaam.
  • Blauwe bosbessen sap en jam zijn enkele van de meer smakelijke vormen van bosbes producten. Ze kunnen echter wel bevatten slechts weinig bosbes inhoud. Nogmaals, controleer de etiketten. Kijk voor de voeding feiten op de verpakking alvorens te kopen.
  • U kunt ook gebruik bosbes capsules. Echter, je moet voorzichtig zijn van het nemen van alleen het bedrag vermeld in de labels. Een ander ding om te overwegen is dat je niet zeker bent van wat ze in deze capsules. Het is veiliger om een ​​arts te raadplegen voordat u een van deze pillen.

Anders, misselijkheid en indigestie te verminderen, is het belangrijk om te eten de juiste soorten voedsel. Afgezien van het eten van bosbessen, hier zijn enkele extra dingen om te onthouden.

  • Eet alleen licht, smakeloos eten. Vermijd het eten van vette en kruidig ​​voedsel, in het bijzonder degenen die een sterke geur hebben.
  • Eet geen zoete desserts.
  • Probeer het eten van langzaam en vaker.
  • Drink koele, koolzuurhoudende vloeistoffen gedurende de dag.
  • Vermijd het doen van activiteiten direct na het eten. Niet je tanden poetsen in een keer niet.

Probeer te herinneren wat je gegeten die dag

Probeer te herinneren wat je gegeten die dag. Gebruik de producten die u hebt gekocht.
Probeer te herinneren wat je gegeten die dag. Gebruik de producten die u hebt gekocht.

Probeer te herinneren wat je gegeten die dag. Ze mogen zowel onrein zijn of niet compatibel met uw systeem. Beter voorkomen dat het eten die in de toekomst. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Naar aanleiding van de bovenstaande aanbevelingen zou hopelijk helpen verlichten uw misselijkheid en indigestie. Het eten van de bosbessen zal zeker zorgen dat u zich beter voelt in een mum van tijd.