E2h

Hoe te bosbes gebruiken om diarree te behandelen

Blauwe bosbes is een van de verschillende soorten van laagblijvende struiken dragen eetbare vruchten en is meestal te vinden in zure, voedselarme bodems in de gematigde en subarctische delen van de wereld. Ze zijn nauw verwant aan bosbessen en delen het kenmerk van de productie van enkele of gepaarde bessen op de struik in plaats van clusters.

Hoe te bosbes gebruiken om diarree te behandelen. Je kunt drinken als thee.
Hoe te bosbes gebruiken om diarree te behandelen. Je kunt drinken als thee.

Historisch gezien was de bosbessen gebruikt om een ​​reeks van verschillende ziekten door het eten of als het wordt gemaakt in extracten. Bosbes werd gebruikt om aandoeningen zoals te behandelen; menstruatiepijn, scheurbuik, diarree, oogproblemen, diabetes, spataderen, veneuze insufficiëntie en andere problemen met de bloedsomloop.

Blauwe bosbes kan worden gegeten of worden voorbereid in een drankje voor de behandeling van deze aandoeningen. Hieronder is een richtlijn die gebruik zal van de natuurlijke bosbes de helende eigenschappen te nemen door het te gebruiken als een behandeling voor diarree.

  • U kunt eten. De bessen worden het best gebruikt gedroogde bosbessen in plaats van verse. De verse type kan een averechts effect op je lichaam als gevolg van de laxerende onroerend goed dat kan uiteindelijk het maken van uw toestand nog erger. Om goed bosbessen voor te bereiden voor consumptie, moet je ze weken in kokend gedestilleerd water gedurende 10 minuten. Nadat u kunt gebruik maken van een filter om ze te krijgen uit het kokende water. Nu klaar voor het eten.
  • Je kunt drinken als thee. Net als elke andere thee kan worden gemaakt van de bladeren, vruchten en bloemen van de bosbes plant. Om diarree te behandelen, kan dit soort van thee worden opgevat als een geruststellende manier om het te behandelen. Het kan ook worden gebruikt voor verschillende maag-gerelateerde ziekten zoals, indigestie, maagpijn en brandend maagzuur. Voor thee bereiden, is het van belang op te merken dat gedestilleerd water moet worden gebruikt. Dit zal smelten weg al het vuil van de bes. Als een ander type water wordt gebruikt, kan je eindigen met een slechtere conditie.
  • Je kunt proberen het als een extract. Bessen is bekend dat geconcentreerde componenten die verschillende ziekten te behandelen. In dit geval bevat bosbes anthocyanidine die een plant pigment gemeenschappelijk in de meeste plantensoorten. Een geconcentreerde hoeveelheid hiervan is bekend intestinale ontstekingen die het gevolg van diarree. Een deel van de flavonoïde groep biedt ook sterkte in het collageen eiwit dat helpt ondersteunen onze botten en pezen. Bij het nemen van de blauwe bosbes extract, moet u een paar druppels in gedestilleerd water ten belope van een glas vol te zetten. Neem deze 2 tot 3 maal per dag totdat alle tekenen van diarree zijn verdwenen.
  • Als u diarree hebt u nodig heeft om meer water te drinken dan de normale 8 glazen per dag nodig. Tijdens de behandeling met blauwe bosbes, zorg ervoor dat je meer water drinken minstens 10 glazen per dag. Dit zal u helpen uitdroging te voorkomen en zal uw vochtverlies aan te vullen in de duur van de ziekte. Vergeet niet dat gedestilleerd water moeten worden genomen met bosbes en niet een ander type van water.
  • Waarbij bosbes niet de enige medicatie bij de behandeling van diarree. Dus als je merkt dat je diarree nog steeds is er na 3 dagen, zorg ervoor dat je andyou're uw arts voor een goede raadplegen. Gebruik uw diarree niet voor lief nemen, omdat het kan een symptoom voor een slechtere conditie zijn. Als je gaat voor raadplegen, je bent dan uw arts een gedetailleerd verslag van de medicijnen die u zijn rekening sinds het begin van de diarree met inbegrip van de bosbes behandeling. Dit zal het gemakkelijker maken voor uw arts om u de juiste diagnose en de juiste behandeling.

Je kunt proberen het als een extract. Als u diarree hebt u nodig heeft om meer water te drinken dan de normale 8 glazen per dag nodig.
Je kunt proberen het als een extract. Als u diarree hebt u nodig heeft om meer water te drinken dan de normale 8 glazen per dag nodig.

Denk eraan: het nemen van blauwe bosbessen kan verergeren uw symptomen vooral als u medicijnen voor andere aandoeningen. Te combineren met bepaalde geneesmiddelen op recept is verboden. Het is het beste om uw arts te raadplegen voordat toevlucht te nemen tot elke vorm van zelfmedicatie om verslechterde omstandigheden te vermijden.

Het is ook niet raadzaam bosbes nemen andere natuurlijke geneesmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn gember of ginseng wat kan leiden tot verlaagde bloedsuikerspiegel. Een andere verboden combinatie is bosbes plus aspirine. Dit kan leiden tot het bloed te dun waardoor je vatbaar voor overmatig bloeden. Nota nemend van deze voorzorgsmaatregelen zal u helpen om op een veilige en gemakkelijke manier van de behandeling van uw diarree.