E2h

Hoe te boeren te verminderen

Boeren of boeren is iets dat de meeste mensen doen veel

Boeren of boeren is iets dat de meeste mensen doen veel, vooral na het eten. Andere mensen die dit te horen van een persoon wordt normaal grossed. En, is iedereen boeren geadviseerd door sociale normen om hun mond te bedekken en zichzelf te verontschuldigen. Het slechtste deel over het is dat boeren kunnen een ongewenste nasmaak verlaten elke keer.

Technisch

Technisch, boeren is veroorzaakt in de eerste plaats door een teveel aan gas buildups in de maag. Het lichaam reageert op natuurlijke wijze aan deze opbouw door te laten op natuurlijke wijze door je mond. Dus, als je wilt om dit beschamende natuurlijke reactie van je lichaam om overtollig gas te verminderen, dan zijn hier enkele dingen die je kunt doen.

  • Neem de tijd. Het leven is snel tempo en het is de reden dat veel mensen slokken hun voedsel en slurpen hun drankjes in een recordtijd. Nou, je moet weten dat het drinken en het eten van te snel kan de productie van gas opbouw in de maag veroorzaken, omdat samen met deze, zult u consumeren veel lucht ook. Bovendien kan het eten van te snel eigenlijk meer druk om je spijsverteringskanaal. Dat gezegd hebbende kun je de hoeveelheid gas in uw maag te verminderen door het nemen van uw tijd tijdens de consumptie van maaltijden en vloeistoffen.
  • Stop met roken. Als u regelmatige roker, zult u merken dat u oprisping veel. Dit is eigenlijk normaal, omdat elke keer dat u een trekje, je slikt een beetje lucht. Dus, met elke stok u klaar bent, je maag vult met lucht. Kicking deze gewoonte zal niet alleen u te voorzien van gezondere longen, maar zal je ook helpen te verminderen boeren.
  • Let op wat je drinkt. De meest bijdragende oorzaak voor boeren is de consumptie van koolzuurhoudende dranken, zoals frisdrank, cola en bier. Eenmaal verbruikt, zal deze dranken vrijgeven ton kooldioxide in uw maag. Dit kan opbouwen vrij snel en de enige uitweg zal worden door boeren. Vandaar dat de beste manier om boeren te verminderen is door een beperking van jezelf van het drinken van dit soort vloeistoffen.
  • Let op wat je eet. Het voedsel dat je eet kan gas zich ophopen in je maag. Voedingsmiddelen zoals bananen, chocolade, uien, bonen, kool, en abrikoos zijn slechts enkele van hen. Zorg ervoor dat ze te eten met mate. Hoe minder je eet, hoe minder je boeren.

    Afgezien van deze voedingsmiddelen, moet u ook wegblijven van zeer zure voedingsmiddelen als goed, die normaal gesproken niet goed gaan met je maag. Bijvoorbeeld, melk en kaas kunnen reageren op rampzalige wijze als uw tolerantie voor zuivel is veel te laag. Vruchtensappen van nature zuur zijn dus als je hyper zuur, dan weg te blijven van deze zal het gas zeker dus vermindering van in je buik, te verminderen boeren.


Hoe te boeren te verminderen. Let op wat je drinkt.
Hoe te boeren te verminderen. Let op wat je drinkt.

Nu, soms, het maakt niet uit wat je eet, drinkt, of doen om boeren te voorkomen, het dan nog steeds. Als dat zo is, dan moet u zeker een arts te raadplegen als u misschien ernstige maag problemen. Dit betekent dat je maag defect dat kan hoge opbouw van gassen door de hoge zuur in produceren. Als dit het geval is, zal medicatie de beste optie en alleen een arts kan u aanraden wat je moet nemen, gaande van constante doses van Maalox om de inname van Nexium na elke maaltijd.