E2h

Hoe te bekennen liegen

Op een gegeven moment of een ander

Op een gegeven moment of een ander, iedereen heeft te liegen. Voor het grootste deel, is het te wijten aan uw natuurlijke beschermende instincten. Meestal zijn deze leugens in goede bedoelingen. Echter, er zijn momenten waarop een leugen of ligt je weg uit de hand. Dit kan leiden tot schade aan de persoon die je gelogen en zelfs om u tot op zekere hoogte dat je gewoon wilt terug te nemen wat er is gebeurd. Dat is het probleem met leugens, kun je nooit terug te nemen wat je gezegd of gedaan en de enige oplossing voor het probleem is bekennen.

Als u problemen hebt met het belijden van een leugen, hier zijn enkele nuttige tips om je slag te gaan.

  • Zoek uit waarom je gelogen. Mensen hebben redenen om te liegen. Soms, je liegt tegen jezelf en de persoon die je loog tegen te beschermen. Echter, er zijn momenten waarop mensen liegen om geen enkele reden. Als je denkt dat je nodig hebt op te biechten aan een leugen, het eerste wat je hoeft te doen is om erachter te komen uw reden of redenen waarom je gelogen. Hierdoor zal u helpen om een ​​beter begrip van hoe u bekennen.
  • Bepaal uw redenen om te bekennen. Je voelt de drang van belijden als je je schuldig voelt over wat je hebt gedaan of gezegd. Soms voel je de behoefte om te bekennen omdat je denkt dat het zal u beter van dienst. Als je denkt dat je echt nodig hebt om te bekennen, erachter te komen uw redenen waarom u hoeft te doen. Dit geeft je een idee over hoe om te bekennen.
  • Denk na over wie je zult bekennen. Lies die ervoor zorgen dat beschadigd persoonlijke relaties moeten rechtstreeks worden bekende mensen die worden geschaad door de leugens. In termen van morele kwesties, kunt u belijdt je leugens om een ​​raadsman, priester of een vertrouwde vriend. Als de leugen werd gemaakt op het werk, moet u bekennen aan je baas. Echter, als de leugen gaat juridische kwesties, moet u eerst bespreken met uw advocaat.
  • Stel een besloten bijeenkomst. Of de leugen betrekking heeft op persoonsgegevens, werk of juridische aangelegenheden, moet u persoonlijk bekennen aan een persoon. Op deze manier kan je vertellen de persoon alles zonder aarzelingen.
  • Vermeld uw belijdenis en oprechte excuses. Wanneer u een leugen bekennen, moet je weten dat je op het punt om de volledige verantwoordelijkheid van uw actie te ondernemen, met inbegrip van de gevolgen van wat je hebt gedaan. Belijd alleen als je oprecht bent. Vermijd te rationaliseren wat je deed en accepteren dat je een fout hebt gemaakt en die u wilt maken voor de pijn die je de persoon veroorzaakt.
  • Accepteer de gevolgen van je daden. Confessions kan een geweldige manier te verzoenen met de andere betrokken partij. Er zijn tijden dat bekentenissen kan leiden tot een ongewenst gevolg. Maar zorg ervoor dat je begrijpt dat wat je gedaan hebt een gelijkwaardige straf heeft. Accepteer het en wees niet bang. Vergeet niet dat het nog veel beter als je vertelde de persoon over de leugen zelf in plaats van hem te horen over het van iemand anders.

Hoe te bekennen liegen. Zoek uit waarom je gelogen.
Hoe te bekennen liegen. Zoek uit waarom je gelogen.

Dit zijn de dingen te overwegen als u van plan bent om bekennen liegen.