E2h

Hoe te behandelen cultuur - negatieve endocarditis

Endocarditis wordt gepresenteerd als een ontsteking die ontstaat met een of meer voering van kleppen van uw hart. Vergezeld gaat van infectie. Het wordt gelabeld als cultuur-negatief wanneer er geen aanwijsbaar endocarditic kiem in het bloed cultuur.

Hoe te behandelen cultuur - negatieve endocarditis. Wacht niet op de behandeling.
Hoe te behandelen cultuur - negatieve endocarditis. Wacht niet op de behandeling.

Deze micro-organismen niet vermaken de mogelijkheid van groei met lab-instellingen. In andere gevallen hebben klanten toegediend met antibiotica dat de ontwikkeling van dergelijke entiteiten te stoppen. Duik in de hoofden van medische experts en leer hoe deze voorwaarde wordt dienovereenkomstig behandeld.

Wacht niet op de behandeling. De beste behandeling van ziekten in de medische wereld is om mensen de nodige informatie over bepaalde levensbedreigende aandoeningen. Daarom is het raadzaam om de verschillende factoren die de ontwikkeling van het ziekteproces. Hartklep problemen, die worden versterkt door de bestaande hartaandoeningen zoals congestief hartfalen, mitralis insufficiëntie, en reumatische hartziekte, kan je een uitstekende kandidaat. Spelen met onverzorgde naalden tijdens drug escapades kunnen brengen ook Endocarditis in je leven.

Uw lichaam zal het verhaal vertellen. Vóór de behandeling kan worden opgemaakt is het belangrijk dat de aanwezigheid van de ziekte wordt gevalideerd. Dit kan worden gedaan door te kijken naar fysiologische veranderingen die plaatsvinden. Cultuur-negatieve Endocarditis wordt vaak geassocieerd met symptomen van snelle hartslag, abnormale hart geluid of geruis, koorts, verhoogde vermoeidheid en moeite met ademhalen. Als je lichaam begint te geven u tips vergelijkbaar met de genoemde elementen is het tijd zich te wenden tot uw arts en ondergaan verschillende tests. Deze procedures hebben tot doel de conditie van uw hart te bepalen. U wordt vertrouwd met de wil van ECG of elektrocardiogram, röntgenfoto van de thorax, echocardiogram en CBC of complete bloedbeeld.

Uw lichaam zal het verhaal vertellen. De behandeling hangt af van de ernst.
Uw lichaam zal het verhaal vertellen. De behandeling hangt af van de ernst.

De behandeling hangt af van de ernst. Kostbare tijd wordt besteed aan diagnostiek om de omvang van de schade de ziekte bereikt identificeren. Zodra een duidelijke diagnose is gesteld behandeling kan aftrap. Het belangrijkste anatomische eigenschap is uw hart geraakt ventiel. Een lange-termijn antibiotica regime van maximaal zes weken wordt uitgevoerd voor infecties en abces uit te roeien. Chirurgie vindt plaats wanneer de hartkleppen zijn binnengevallen door abces veroorzaken aanzienlijke hoeveelheid schade. Worst case scenario's worden opgelost via hartklepprothesen transplantatie.

Af te weren recidief. Cultuur-negatieve Endocarditis is een hardnekkig klant. Er is een goede kans dat een herhaling kunnen optreden als u zich niet houdt aan een goede follow-up regelgeving. Hoewel het duet van infectie en ontsteking is uitgestorven is het best om te houden een strak schema van hartbewaking. Zorg ervoor dat u terug te gaan naar uw aangewezen arts om deel te nemen in vitale tests. Door dit te doen, zal je doe jezelf een groot plezier door het draaien van de grote complicaties, zoals ernstige infectie van uw hartkleppen te maken voor perivalvular abcessen, embolie of geïnfecteerde bloedstolsels, en intracardiale fistels die de doorgankelijkheid van de bloedvaten die verantwoordelijk zijn voor de circulatie richt.

Zorg goed voor je hart voor de noodzaak om plat op een operatiekamer tafel ontstaat. Zorg ervoor dat u bij te houden met uw tandheelkundige gezondheid als tandbederf en abcessen zijn geassocieerd met endocarditis. Maak een constante bezoek aan uw cardioloog en praten over de mogelijkheden. Wat nog belangrijker is, leven schoon te maken en weg te gooien die naalden.