E2h

Hoe te beginnen met lopen voor de uitoefening

Door het toevoegen van wandelen aan uw routine kunt u uw gezondheid te verbeteren, mentale capaciteit en uw vermogen om te ontspannen en genieten van het leven. Wanneer u het volledige voordeel van het lopen te krijgen moet je gaan lopen voor de oefening. Volg deze stappen en je kunt beginnen met lopen.

Stap 1

Maak een plan. Motivatie kan moeilijk zijn om dit te handhaven als je wilt maken het lopen een oefening gewoonte, te beginnen met een plan. Bepaal hoe vaak je loopt en hoe lang. Begin klein, met twee of drie dagen per week dan opbouwen tot meer ambitieuze wandelingen. Het plan moet ook waar je loopt en hoe wandelen zal passen in uw schema. Probeer een back-up locatie en tijd in geval van ongunstige weersomstandigheden of calamiteiten hebben. Schrijf het plan in uw agenda.

Stap 2

Investeer in grote schoenen. Wandelen in slippers of haveloze, versleten schoenen schade veroorzaakt. Koop schoenen die geschikt zijn om te wandelen en die comfortabel passen bij uw voeten.

Stap 3

Hoe te beginnen met lopen voor de uitoefening. Investeer in grote schoenen.
Hoe te beginnen met lopen voor de uitoefening. Investeer in grote schoenen.

Investeer in grote schoenen. Wandelen in slippers of haveloze, versleten schoenen schade veroorzaakt. Koop schoenen die geschikt zijn om te wandelen en die comfortabel passen bij uw voeten.

Stap 4

Selecteer uw eerste wandeling route. Als u gevolgd stap een en creëerde een plan dan ben je klaar. Indien mogelijk beginnen met een eenvoudige, vlakke wandeling met een omweg. Als je loopt in een cirkel dan heb je het vertrouwen dat je de wandeling te voltooien en terug te gaan naar waar je begon. U kunt altijd een tweede ronde. Begin klein voor uw eerste paar wandelingen en maak een kwart mijl of halve mijl route.

Stap 5

Geleidelijk verhogen van uw afstand of tijd. Wandelingen kan worden gemeten door afstand of tijd, het is aan jou. Voor de tijd, te beginnen met een tien minuten lopen en lopen zo ver als je kunt voor de eerste vijf minuten draai je om en ga terug voor de resterende vijf minuten. Op uw tweede of derde wandeling je moet toevoegen meer afstand of nog vijf minuten om je doel. Stap dan over op een ander niveau van de volgende week. Blijf doorgaan tot u op uw wandel-doel voor tijd of afstand.

Investeer in grote schoenen. Selecteer uw eerste wandeling route.
Investeer in grote schoenen. Selecteer uw eerste wandeling route.

Stap 6

Blijven uitdagen jezelf. Als u probeert te bereiken uw eerste doel of het te lopen voor vijfenveertig minuten of vijf mijl lopen, kun je niet laten stagneren. Nu is het tijd om te gaan kijken naar de andere aspecten van de oefening. Als u bent begonnen met een tijd doel, voeg een afstand doel om uw routine. Meet uw nieuw startpunt dan een doel gesteld om uw snelheid te verbeteren. U kunt ook beginnen met een meer uitdagende route die heuvels of ruwer terrein omvat. Uw spieren moeten voortdurend worden uitgedaagd zo te voorkomen dat een sleur en houdt nieuwe doelen. Brei dan om ze te verwezenlijken.


Beginnen met lopen voor oefening is net zo eenvoudig als het maken van de beslissing om te beginnen, het creëren van het plan vervolgens vast te houden. Door het volgen van deze stappen kunt u uitrusten jezelf te houden aan de oefening plan van het lopen voor je eigen gezondheid.