E2h

Hoe te been zwakte met natuurlijke geneeskunde te behandelen

Leg zwakte is geen ziekte zelf

Leg zwakte is geen ziekte zelf. Het wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Dit geldt ook voor een beroerte, het herstel na een operatie, migraine, gebrek aan lichaamsbeweging, diabetes, rugpijn, heup dislocatie, disc stoornissen, enz. Als je been zwakte ervaart, is het belangrijk om te bepalen wat de oorzaak is. Heb je al een operatie in de afgelopen maand of zo? Weet je niet regelmatig oefenen? Zit je in het kantoor de hele dag en niet strek je benen? Als u ja te zeggen tegen een van deze vragen, dan moet je de juiste manier om je been zwakte te behandelen, zodat het niet meer terug te vinden. Er zijn natuurlijke remedies die je kunt doen om deze aandoening te behandelen. Dit artikel geeft u tips over hoe zich te ontdoen van het been zwakte. Lees verder.

Hoe te been zwakte met natuurlijke geneeskunde te behandelen. Eet voedingsmiddelen met een hoog eiwit.
Hoe te been zwakte met natuurlijke geneeskunde te behandelen. Eet voedingsmiddelen met een hoog eiwit.

  • Eet voedingsmiddelen met een hoog eiwit. Eiwit versterkt de spieren in het lichaam. Rood vlees is rijk aan eiwitten, maar ook eieren, pinda's en yoghurt. Zij ontwikkelt ook je spieren verder. Als je been zwakte, dan moet je eten eiwitrijke voedingsmiddelen. U zult merken dat als je een verhoogd gehalte aan eiwit als je been is zwak, het weg gaat onmiddellijk. Eiwit shakes zijn ook goede opties.
  • Neem vitamine B en vitamine e. Voldoende hoeveelheden van deze vitaminen versterkt de spieren in je lichaam. Vitamine E in het bijzonder bevordert een voldoende toevoer van energie en zuurstof. Supplementen te nemen om ervoor te zorgen dat uw lichaam een ​​eerlijke hoeveelheid van deze vitamines krijgt.
  • Beweeg regelmatig. Dit kan de goedkoopste en makkelijkste manier om niet alleen je benen te versterken, maar je hele lichaam. 30 minuten tot een uur bewegen elke dag is genoeg om u te voorzien van de energie die je nodig hebt om duren door de week. Wandelen, hardlopen en zwemmen zijn de beste oefeningen die je kunt doen om been zwakte te verlichten. Oefenen bedrijven en tonen je spieren, en het maakt het sterker, dus het verminderen van het optreden van spierzwakte in de benen. Als u geen tijd om te oefenen als gevolg van het werk, strek je benen en loop rond het kantoor om de spanning en vermoeidheid te verlichten.
  • Drink melk. Melk de belangrijkste component is calcium, die je botten versterkt. Het drinken van minstens een glas of twee elke dag helpt je te ontdoen van been zwakte. U kunt ook eten calcium-rijke voedingsmiddelen om uw melk inname aan te vullen.
  • Drink paardestaart thee. Heermoes heeft een stof genaamd forskoline, die samentrekking van de spieren vermindert. Drink drie glazen van paardestaart thee elke dag tot de zwakte in je been verdwijnt.


Als je been zwakte is chronisch

Als je been zwakte is chronisch, of het komt terug na een paar dagen of weken, dan moet je je arts te zien. Het kan wijzen op iets ernstigers dan gewone zwakte. Zodra u zijn gediagnosticeerd met iets dat gerelateerd is aan je been zwakte, is het belangrijk om de juiste behandeling onmiddellijk te beginnen.

Deze natuurlijke remedies kunnen niet succesvol te zijn in de behandeling van uw been zwakte als het een teken van iets meer serieus, zoals hartkwalen of botziekte. Het kan zijn dat medicijnen voorgeschreven door uw arts om volledig te ontdoen van je been zwakte te nemen.