E2h

Hoe te been en voet oedeem met spanning verbanden te verlichten

Zwangere vrouwen last hebben van een breed scala aan ongemakken vooral omdat de leveringsdatum nadert. Een van de meest onaangename symptomen die moeten worden beheerd is oedeem. Vaak kunnen de benen en voeten zwellen van een verstoorde bloedsomloop en de druk veroorzaakt door een groeiende buik.

Hoe te been en voet oedeem met spanning verbanden te verlichten. Verhoog de ​​benen waar mogelijk.
Hoe te been en voet oedeem met spanning verbanden te verlichten. Verhoog de ​​benen waar mogelijk.

U kunt verlichten het been en de voet oedeem door het gebruik van de spanning bandages. Het is een snelle en goedkope manier om te gaan met het probleem. Hier is hoe het te doen.

  • Verhoog de ​​benen waar mogelijk. Probeer je voeten omhoog, zodat het op een niveau dat hoger is dan uw hoofd of hart. Dit helpt de circulatie van de benen en de druk veroorzaakt door staan ​​en lopen rond een langere tijd te verlichten. Liggen met je benen omhoog steunend op een kussen zal ook verlichten een deel van de pijn in de rug die u mogelijk ondervindt.
  • Blijven bewegen rond. Vermijd staan ​​voor een langere periode van tijd. Het is beter om rond te lopen van bewegen je benen over terwijl u in een zittende positie. Dit voorkomt dat het water bundelen in een gebied lang.
  • Aankoop spanning bandages. Ga naar de apotheek of de gezondheid afdeling van uw supermarkt en kopen wat spanning bandages. Deze zijn goedkoop als een pak meestal geleverd met twee rollen van een drie centimeter breed verband. Er moet ook worden bijpassende metalen of plastic clips in het pakket.
  • Wikkel het rond de voet. Begin met een voet en rol het verband. Plaats het uiteinde van het verband bovenop de uitstekende bot van de grote teen. Vervolgens langzaam wikkel de bandage rond de voet. Zoals je wikkel de bandage, trekt u aan het einde om te controleren of deze vastzit. In het begin kan het nodig zijn om vast te houden aan het uitgangspunt einde te zorgen dat het blijft zitten. Terwijl het verpakken van het verband om je voet en been, plaatst u de bandage, zodat u naar hogere als je verder gaat, zodat u uw hele voet bedekken als dat nodig is. Als je blijft wikkelen meer dan een gebied voor een lange tijd, zal je verband niet eens.
  • Zet vast met een metalen clip. Verkrijg de metalen klem die wordt geleverd met het pakket. Plaats in dat over het uiteinde van het verband om het op zijn plaats vast te zetten. Als u denkt dat de verbanden komen ongedaan gemaakt als je het over het verplaatsen, ga je gang en aanpassen. Gewoon uitrollen van de pleister op je been en voet en opnieuw beginnen, en zorg ervoor dat een beetje strakker te trekken bij elke draai rond het been.
  • Masseer de benen. Wanneer u de bandages uitpakken, moet u uw benen te kalmeren door het geven van jezelf een snelle been en voetmassage. Beter nog, laat iemand anders het voor je doen. het zal niet alleen helpen met de zwelling, maar het zal de circulatie te verbeteren en helpen verlichten van de binding spanning van de zwachtels.


Als het oedeem wordt veroorzaakt door een aandoening anders dan een zwangerschap, dient u contact met uw arts over het probleem. U kunt last hebben ook oedeem als je een probleem hebt met diabetes of een probleem hebt met uw nieren of lever.