E2h

Hoe te angstaanval symptomen te herkennen

Angst aanvallen zijn algemeen bekend als paniekaanvallen. Paniekaanvallen zijn direct periodes van hevige angst, groeiende angst en licht gevoel in het hoofd. Ze duren niet lang en verdwijnen meestal. Aanvallen kunnen zo lang als 30 minuten duren of zo kort als 15 seconden. Het is een natuurlijk mechanisme om te gaan met gevaar. Uit het sympathische zenuwstelsel (SNS), die het lichaam vecht-of vluchtreactie triggers. Als u bang bent, het lichaam stuurt een signaal naar de hersenen, en adrenaline wordt vrijgegeven. Dit is het lichaam van de nood-chemische, en de release zorgt ervoor dat de hartslag stijgen. Als gevolg hiervan, je ademt sneller naar het verloren zuurstof aan te vullen. Het zien geen direct gevaar, het lichaam beveelt de kooldioxide te laten vallen. Als er minder kooldioxide, er is minder bloedstroom. Vanwege dit, de lijder groeit duizelig en voelt aan als flauwvallen. Paniekaanvallen worden veroorzaakt door ernstige stress, een cocaïne verslaving, drugsverslaving, stoornissen van de schildklierfunctie en andere psychologische factoren. U herkent angstaanvallen door symptomen zoals hartkloppingen, kortademigheid, trillen, opvliegers, pijn op de borst, zweten, misselijkheid en een tintelend gevoel.

  • De meeste mensen weten niet dat ze paniekaanvallen ervaart. Ze kunnen slechts korte afleveringen die verdwijnen zo snel als ze kwamen. Anderen ervaren cycli van dezelfde reacties, en dit kan worden toegeschreven aan een lange geschiedenis van de ziekte. Als u een voorgeschiedenis van angst, bent u zeker om te weten hoe om te gaan met de situatie. Als je nieuw bent in de ervaring, zal een medische professional u meer vertellen over.
  • Aangezien het een psychische aandoening, kunt u in staat zijn om te genezen het zelf. U kunt zo gestrest-out van het werk of het gezinsleven dat je gewoon het gevoel dat de wereld op je schouders. Omgaan met stress eerste kan helpen stoppen met dit gebeurt. Positief denken helpt ook. Paniekaanvallen worden meestal veroorzaakt door onze zorgen en vrees dan door echte gebeurtenissen. Als je jezelf kunt stoppen zorgen te maken over wat er gaat gebeuren, dan zal je zeker worden genezen. Het is allemaal in de geest zoals ze zeggen.
  • Erfelijkheid is een grote factor in het krijgen van paniekaanvallen. Als een van uw familieleden hebben ze, dan bent u waarschijnlijk ook hebben ze. Medische aandoeningen zoals obsessief-compulsieve stoornis, post-traumatische stress-stoornis of Hypoglykemie kan zorgen dat u meer kans op het verwerven van deze aandoening. Een slechte voeding, in het bijzonder een tekort aan vitamine B, kan ook de oorzaak zijn. Je zou kunnen krijgen als een bijwerking van medicijnen zoals Ritalin of het fluoroquinoline soort antibiotica. Onthouding van alcohol zou ook kunnen bijdragen.

Bewustwording is een stap verwijderd van de genezing

Hoe te angstaanval symptomen te herkennen. De meeste mensen weten niet dat ze paniekaanvallen ervaart.
Hoe te angstaanval symptomen te herkennen. De meeste mensen weten niet dat ze paniekaanvallen ervaart.

Bewustwording is een stap verwijderd van de genezing. Lees meer over angst-en paniekaanvallen, zodat je weet wat je de volgende keer dat het gebeurt te doen. Als je gaat door middel van een paniekaanval, erkennen dat dit nog maar het lichaam de normale verdedigingsmechanisme. Accepteer de situatie zoals die is en stoppen van het krijgen van veel erger.