E2h

Hoe symptomen van gevorderd congestief hartfalen

Chronisch hartfalen is een aandoening die meer dan vijf miljoen Europeanen treft op het ogenblik, en op zijn minst een half miljoen nieuwe gevallen worden gemeld per jaar. Gelukkig, de vooruitgang in de geneeskunde maken deze aandoening zeer beheersbaar. Er zijn inderdaad vele behandelingen voor congestieve hartinsufficiëntie afhankelijk van het stadium van de ziekte. Hier beschrijven we een aantal van deze behandeling opties.

Hoe symptomen van gevorderd congestief hartfalen. Angiotensine-converting enzyme (ACE)-remmer.
Hoe symptomen van gevorderd congestief hartfalen. Angiotensine-converting enzyme (ACE)-remmer.

Medicijnen. De eerste regel van de behandeling voor de symptomen van geavanceerde congestief hartfalen is een combinatie van medicijnen. De meest voorkomende medicijnen voor dit doel zijn:

 • Angiotensine-converting enzyme (ACE)-remmer. Dit is een vaatverwijdend middel wordt gebruikt om de doorbloeding te verbeteren, het werk van het hart te verminderen, en zout-en waterretentie te verbeteren. Al met al, ze verbeteren en verlengen het leven van patiënten met congestief hartfalen.
 • Angiotensine II receptor blokker (ARB). Dit wordt gebruikt als alternatief voor ACE-remmers bij patiënten die niet goed reageren op het laatste.
 • Digoxine. Ook bekend als digitalis, deze drug verhoogt de kracht van het hart contracties en vertraagt ​​de hartslag.
 • Bètablokker. Dit medicijn vermindert de hartslag en bloeddruk.
 • Diuretica. Ook bekend als water pillen, deze middelen houden vocht uit het verzamelen van in je lichaam door het maken van u vaak plassen.
 • Aldosteron antagonist. Dit geneesmiddel werkt op dezelfde manier als diuretica zonder strippen het lichaam van kalium. Het kan ook omkeren hart littekens.

Chirurgie en implantatie. Bij geavanceerde congestief hartfalen sets in, artsen adviseren patiënten om chirurgie te krijgen om de onderliggende oorzaak van hartfalen op te lossen. Een operatie worden uitgevoerd om een ​​beschadigde hartklep repareren of geheel vervangen alle spieren. Coronaire bypass richt kransslagaders die hebben bijgedragen aan hartfalen.

Aldosteron antagonist. Chirurgie en implantatie.
Aldosteron antagonist. Chirurgie en implantatie.

Nauw verwant aan de operatie is de implantatie van medische hulpmiddelen. Deze helpen het hart om haar pompende actie uit te voeren, zonder dat te veel stress op. Enkele van de meest voorkomende medische apparaten voor de behandeling van gevorderde congestief hartfalen zijn:

 • Implanteerbare cardioverter-defibrillator (ICD). Dit apparaat wordt geïmplanteerd onder de huid en verbonden met het hart door kleine draden. Het controleert het ritme van het hart en schokken het hart weer op zijn plaats wanneer het begint te kloppen, met een gevaarlijke hartritme.
 • Cardiale resynchronisatietherapie (CRT) of biventriculaire stimulatie. Meer de volksmond bekend als een pacemaker, dit apparaat stuurt getimed elektrische impulsen naar de onderste kamers van het hart, zodat ze pompen synchroon.
 • Linker ventrikel assist device (LVAD). Ook bekend als een hart-pomp, is dit apparaat geïmplanteerd in de buik en aan het hart te helpen pompen. Alleen kandidaten voor harttransplantatie hebben gewoonlijk dit apparaat geïmplanteerd.
 • Experimentele behandelingen. Onderzoek en vooruitgang in de geneeskunde het leven schenken aan nieuwe behandelingsmogelijkheden voor geavanceerde congestief hartfalen. Deze omvatten het volgende:
  • Cardiac wrap operatie. In deze behandeling optie is de basis van het hart verpakt in een netje om te voorkomen dat verdere verzwakking.
  • Ventriculaire restauratie chirurgie. Deze operatie omvat het verwijderen van het littekenweefsel in de ventriculaire spier en het hervormen van het resterende weefsel tot een meer normaal elliptische linker ventrikel vorm. Onderzoekers hopen dat dit het linker ventrikel te herstellen naar de normale functie.