E2h

Hoe op te rekken voordat zumba les

Zumba is een van de nieuwste fitness rages op het belang van zowel mannen als vrouwen vast te leggen. Het combineert diverse Latijns-en hip-hop dance stijlen om een ​​leuke, vetverbranding activiteit die zeker zal toon te maken en je lichaam beeldhouwen. Als je doet Zumba thuis, altijd onthouden om een ​​aantal rekoefeningen te doen om letsel en krampen te voorkomen. Hier zijn een aantal eenvoudige rekoefeningen voor u:

Hoe op te rekken voordat zumba les. Strek je armen en rug.
Hoe op te rekken voordat zumba les. Strek je armen en rug.

  1. Strek je nek. Met je voeten een schouderbreedte uit elkaar en met beide armen op je heupen, langzaam draai je je hoofd naar rechts in acht tellen. Herhaal dezelfde beweging, alleen dit keer in een tegen de klok beweging. U voelt de spieren van je nek stretch als je dit doet.
  2. Strek je schouders. Ga rechtop staan ​​met je ruggengraat. Til je rechterarm en plaats deze over je borst, met je vingers wijzen naar links. Met behulp van uw linker arm, trek je rechterelleboog en houd deze positie gedurende acht tellen. U voelt de rek langs het bovenste deel van je armen en de schouder gewrichten. Doe hetzelfde aan de linkerkant armen.
  3. Strek je armen en rug. Met je benen en je rug recht, verhogen je beide armen boven het hoofd. Oplopen tot zo hoog mogelijk met je voeten stevig op de grond. Houd deze positie gedurende minstens acht tellen.
  4. Strek je buik. Met je voeten iets ver uit elkaar, steek je rechterarm en bereiken boven je hoofd. Buig aan uw linkerkant, al die tijd met uw linkerhand op je heupen te duwen naar rechts. U voelt de rek aan uw rechterhand buikspieren en je armen. Houd deze positie acht tellen. Herhaal de bewegingen aan de andere kant.
  5. Strek je heupen en lies. Ga rechtop staan ​​met je voeten wijd uit elkaar en je knieën. Buig je rechterknie en steun op uw rechterkant, het plaatsen van de meeste van uw lichaamsgewicht op je rechterbeen en knie. Houd deze pose acht tellen dan aan de linkerkant te verschuiven voor dezelfde hoeveelheid tijd.
  6. Strek je dijen. Sta rechtop met je knieën dicht bij elkaar. Til je rechterbeen op je kont te bereiken. Reik achter en het gebruik van zowel je armen om je rechterbeen trekken. Balans jezelf in deze positie acht tellen. Herhaal dezelfde ding op je andere been.
  7. Strek je voet en enkel. Ga op de grond met je benen tegen elkaar en draai recht. Buig langzaam je rechterbeen en hef je voet. Alleen de hiel moet naar beneden op de vloer. Met behulp van uw linker hand, trek je tenen en de boog van je voet. Houd deze pose acht tellen schuif aan de andere kant.

Deze warming-up oefeningen zijn gegarandeerd om u flexibel en voorbereid op je Zumba dans oefening. Houd in gedachten om de ademhaling te blijven terwijl je door deze stukken gaan voor deze hulp openen en ontspannen van de spieren. Vergeet ook niet om comfortabele kleding te dragen voor uw training. Gelukkig Zumba dansen!