E2h

Hoe op een uitkering te krijgen van vibratietherapie

Vibration therapie heeft een buzz in de gezondheids-en fitness-industrie, want het brengt ons een andere sprankje hoop met een andere manier van het verbranden van vet en het ontwikkelen van de spieren. Hoewel er vragen over de geldigheid en de doeltreffendheid, zijn veel van de knapste koppen over de hele wereld aan te bevelen deze vorm van therapie.

Het concept van vibratie therapie was een Russisch origineel. Het werd eerst gebruikt om te helpen de Russische kosmonauten verhogen hun botdichtheid en versterken hun spieren als gevolg van hun blootstelling aan een zero gravity omgeving. Deze kosmonauten gevraagd houdt op een trilplaat op een dagelijkse basis naast hun routine oefeningen. Sindsdien is vibratietherapie is een hot toevoeging aan de fitness-wereld. Dus met alle goede dingen die we horen van deze geweldige therapie, is een persoon wat eruit te komen van de blootstelling aan trillingen?

  • NASA wetenschappers zijn niet alleen aan te bevelen deze therapie om hun astronauten, maar zij geloven ook dat deze techniek kunnen mensen die last hebben van aanzienlijke botverlies zoals osteoporose te behandelen.
  • Terwijl boven de trilplaat, kan iemand kan ontvangen dezelfde voordelen als werken voor een relatief korte periode. Onder de trillingen, de spieren ervaren continue contracties, waardoor het een effectieve body workout. Dit kan het organisme beter bestand tegen vermoeidheid en toegenomen flexibiliteit.
  • Bij regelmatig gebruik, vibratietherapie veroorzaakt ook de klieren aan de natuurlijke smering van de gewrichten, het verminderen van rug-en gewrichtspijn.
  • Wetenschappers hebben ontdekt dat tijdens een trilling therapiesessie, het lichaam testosteron en menselijke groeihormonen afscheidt tegen een verhoogd tarief, terwijl het krijgen van een verminderde productie tarief van Cortisol - het lichaam stresshormoon. Dit kan het lichaam versterken de gunstige effecten van de eiwitsynthese.
  • Atleten gebruiken nu vibratietherapie apparatuur die zij aanduiden als 'wonder machines.' Deze technologie heeft geholpen professionele cagers zoals Shaquille O'Neal en andere atleten van wie de carrière voornamelijk afhankelijk zijn van hun fysieke activiteiten om te gaan met blessures en post-revalidatie operaties.
  • Vibratietherapie is ook helpen van mensen met artritis, omdat het kalmerende effecten op de gewrichten bij artritis pijnlijke aanvallen, terwijl tegelijkertijd de vermindering van de frequentie.

Hoe op een uitkering te krijgen van vibratietherapie. Terwijl boven de trilplaat.
Hoe op een uitkering te krijgen van vibratietherapie. Terwijl boven de trilplaat.

Vandaag de dag zijn wetenschappers nog steeds proberen om andere gunstige effecten van vibratie therapie te valideren bij de mens, zoals de meeste van hun onderzoek betrokken ratten en kalkoenen. Omdat mensen een andere genetische samenstelling in vergelijking met dieren de bewezen positieve effecten van de therapie dieren nog als 100% voor mensen. Zo zal vibratietherapie voor ons werken? Of het werkt voor mensen die zijn aan gewichtloosheid blootgesteld gedurende een lange tijd of voor iemand die nog nooit uit geweest van de zwaartekracht van de aarde, de bottom line is dat het heeft gewerkt, en deze 'good vibrations' zoals zij ze noemen, wel het antwoord op onze botproblemen hier op Aarde.