E2h

Hoe op de hoogte blijven motivatie om gewicht te verliezen

Als u probeert om gewicht te verliezen, kan je het moeilijk vindt te houden van uw motivatie. Veel mensen geven voor het bereiken van hun gewichtsverlies doel als gevolg van de moeilijkheden bij het vasthouden aan hun plan. Hier is hoe te houden motivatie om gewicht te verliezen:

  1. Begin met een redelijk plan. Als u van plan om een ​​dieet dat is te restrictief eten, of veel te veel uit te oefenen, dan zal het te moeilijk om vast te houden aan het plan, en je zal uiteindelijk opgeven. Fad diëten zijn berucht moeilijk vast te houden aan. In plaats daarvan, plannen van een dieet dat je kunt volgen voor een lange periode van tijd, en een oefening regime dat u in staat zullen zijn om te passen in je dagelijks leven.
  2. Werven een oefening partner. Oefenen zal minder saai als je het kan doen met een vriend. Je omringen met anderen die dezelfde lichaamsbeweging en gewichtsverlies doelen kan ook een krachtige, motiverende tool.
  3. Gebruik afleiding tijdens het sporten. Luisteren naar muziek of kijken naar televisie kunnen effectieve manieren zijn in het maken van de uitoefening gemakkelijker te hanteren. Veel mensen stoppen met trainen, omdat ze vinden het saai. Variërend uw routine kan ook helpen om te oefenen spannender voor je.
  4. Beloon jezelf. Een van de beste manieren om jezelf te motiveren is om te beloven jezelf beloningen. Daarbij kan het gaan om specifieke doelstellingen van het gewichtsverlies, of voor het vasthouden aan uw plan van het gewichtsverlies voor een bepaalde periode van tijd. Deze beloningen moeten iets wat je naar uit te kijken zijn, en ze moeten niet worden gerelateerd aan voedsel. Het kan een pedicure, een nieuwe cd, of enige andere materiële of immateriële beloning die u zich zou inzetten voor zijn. Het kopen van nieuwe kleding voor je nieuwe figuur kan ook een grote beloning.
  5. Wees flexibel. Begrijp dat het ok is om af en toe glijden op uw dieet of lichaamsbeweging plan, en het betekent niet dat je bent gevallen van de wagen. U kunt nog steeds blijven gaan op uw plan van het gewichtsverlies na een dag niet eten van recht en het overslaan van de training. Gewoon niet laten "voor een keer" te worden elke nacht.
  6. Volg uw vooruitgang. Ga niet op de weegschaal elke dag, als gevolg van natuurlijke gewicht schommelingen, kan dit snel maken je verliest je motivatie. In plaats daarvan wegen elke week op hetzelfde tijdstip en dag. Door het bijhouden van uw gewicht, afmetingen, of BMI in de tijd, kunt u uw voortgang en waarderen hoe ver je bent gekomen. Het bijhouden van een foto van u op uw zwaarste waar u naar kijkt vaak ook je herinneren aan je vooruitgang. Plaats nieuwe foto's naast de oude om uw gewichtsverlies te volgen.

Hoe op de hoogte blijven motivatie om gewicht te verliezen. Begin met een redelijk plan.
Hoe op de hoogte blijven motivatie om gewicht te verliezen. Begin met een redelijk plan.

Zelfs als u gestart en gestopt met een plan van het gewichtsverlies 100 keer voor, is het mogelijk voor u te houden motivatie om gewicht te verliezen.