E2h

Hoe om ziekte te bestrijden met glasvezel

Het is een onvermijdelijk onderdeel van het leven worden blootgesteld aan verschillende ziekten. Ziekten van uiteenlopende abnormaal functioneren in onze lichaamsdelen, organen en systeem. Ze verschijnen in de vorm van hartaanvallen, obesitas, hoge bloeddruk, diabetes, galstenen, kanker en nog veel meer. Het is een triest feit dat we niet kunnen gemakkelijk ziekten te ontwijken. Toch betekent dit niet dat we niet kunnen voorkomen of beperken hun optreden.

Vezels zijn de niet-spijsverterings voedsel dat we consumeren

Vezels zijn de non-food spijsvertering we consumeren, die meestal afkomstig zijn van planten. Ze binden met de ontlasting en produceren extra hoeveelheid water aan, zodat het gemakkelijker zal zijn om ze. Studies tonen aan dat een hoge inname van vezels mensen weghoudt van ziekte. De European Prospective Investigation of Cancer and Nutrition (EPIC) voerde een onderzoek naar de relatie tussen vezel en kanker door middel van de voedingsgewoonten van meer dan 400.000 mensen in Europa. Hun bevindingen tonen aan dat mensen met een hoge inname van vezels zijn grotendeels gezond en vrij van kanker. Zo hebben ze bewezen wat traditionele Voedingsdeskundigen zeggen over de sterke relatie tussen de vezels en kanker.

Bestrijding van ziekten met vezels is een relatief effectief een. De volgende tips om ziekten in ons lichaam te controleren:

Overweeg het eten van havermout

Hoe om ziekte te bestrijden met glasvezel. Vezels zijn de niet-spijsverterings voedsel dat we consumeren.
Hoe om ziekte te bestrijden met glasvezel. Vezels zijn de niet-spijsverterings voedsel dat we consumeren.

Overweeg het eten van havermout. Havermout is goed voor onze gezondheid. Het voorkomt de toestand van hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte. Het wordt normaal gegeten op het ontbijt, maar kan ook worden gegeten tijdens snacks. Opnemen in uw dagelijkse voeding.

Prioriteren het eten van voedsel met vezels niet gewonnen

Prioriteren het eten van voedsel met vezels, niet gewonnen. In plaats van het drinken van vruchtensappen, eten natuurlijke vruchten. In vruchtensappen, vezels worden gewonnen, dus het is meer aan te raden om de vruchten te eten in hun ruwe vorm, zoals appels, sinaasappels en druiven. Dit is ook hetzelfde met witte bloem waar vezels uit volkoren. Zoals duidelijk boven aangegeven, prioriteren eten onbewerkte in plaats van machine verwerkte voedingsmiddelen.

Avert van het eten van vet voedsel. Vette voedingsmiddelen zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Zij zijn de reden voor galblaas aanvallen. Het nemen van vezels zoals psyllium verlicht de pijn van galblaas aanval. Belangrijker vezel-inname vermindert galsteen in het lichaam.

Eet meer granen, fruit en groenten

Overweeg het eten van havermout. Prioriteren het eten van voedsel met vezels niet gewonnen.
Overweeg het eten van havermout. Prioriteren het eten van voedsel met vezels niet gewonnen.

Eet meer granen, fruit en groenten. Granen, fruit en groenten zijn rijk aan vezels. Probeer meer van deze te eten, omdat ze te zuiveren obstipatie en persen. Ze zijn ook bekend om kanker te bestrijden en de ontwikkeling van kankercellen in het lichaam te voorkomen. Vezels in granen, groenten en fruit, samen met water, elimineert de slechte cholesterol in het lichaam, die helpt de oorzaken van kanker.

Zelfs als beschouwd als "nutteloos" door sommige deskundigen

Zelfs als beschouwd als "nutteloos" door sommige deskundigen, vezels blijft om zich te bewijzen als een goede strijder tegen ernstige ziekten. Het vermogen te verminderen en pijn van lichamelijke ziekten verhoogt zijn populariteit als een van de meest wenselijk te eten. Het is een goede zaak dat vezels gemakkelijk kunnen worden gevonden op tarwe, granen, fruit en groenten. Het moge duidelijk zijn dat het eten van bewerkte voedingsmiddelen niet ons te helpen in onze strijd tegen ziekten. In plaats daarvan moeten we eten meer van die onbewerkte voedingsmiddelen die vezelgehalte die ontgift hij het lichaam heeft.