E2h

Hoe om zich te ontdoen van de pijn te krijgen door middel van oefening

Lichaamsbeweging is een manier van het houden van uw lichaam gezond en je geest gezond

Lichaamsbeweging is een manier van het houden van uw lichaam gezond en je geest geluid. Het is een van de basisingrediënten van gezond leven. Oefenen geeft u de tevredenheid van rekken gespannen spieren en het verbranden van calorieën de gezonde, actieve manier. Wat meer is dat het een vorm van therapie voor het wegwerken van pijn.

Een van de belangrijkste lichaam zorgen is pijn in de rug

Een van de belangrijkste problemen lichaam is rugpijn. De mate van de pijn die je ervaart in rugpijn variëren van mild tot ernstig. Dit geeft je het gevoel geïrriteerd en angstig. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt uw rugpijn te verlichten. Ergste gevallen vereisen doorgaans chirurgische interventie, terwijl het nemen van drugs kan verlichten een aantal mildere gevallen, vooral pijnstillers of analgetica. Deze geneesmiddelen verminderen de pijn slechts korte tijd. Deze zijn niet voor effecten op lange termijn, maar eerder een remedie voor de omstandigheden waarin je nodig hebt om pijnvrij heel snel voelen.

Rugklachten zijn de resultaten meestal van te veel lichaamsgewicht, verkeerde houding, en problemen met betrekking tot de zwakte van de wervelkolom, verkeerde oefening praktijken. Soms prostaat en nier problemen zijn voorlopers van rugpijn. De meest voorkomende vorm van pijn in de rug ervaar je de pijn die je ervaart in de lumbale regio van uw bovenlichaam.

Hoe om zich te ontdoen van de pijn te krijgen door middel van oefening. Sta met je voeten uit elkaar een beetje.
Hoe om zich te ontdoen van de pijn te krijgen door middel van oefening. Sta met je voeten uit elkaar een beetje.

Er zijn vormen van lichaamsbeweging die kunnen genezen rugklachten. Rugpijn kan worden verholpen door middel van oefeningen zoals yoga meditatie en pilates. Deze oefeningen versterken de spieren en helpen bij het verbeteren goede houding, die beide zijn zeer essentieel voor het wegwerken van pijn in de rug. Hoewel, deze oefeningen zijn een beetje ingewikkeld. Echter, er zijn andere eenvoudiger en gemakkelijker routines die je kunt thuis of zelfs doen tijdens een koffiepauze terwijl je in het kantoor. Er zijn twee eenvoudige oefeningen die u kunnen helpen overwinnen uw rugpijn.

De eerste is een voorwaartse buiging oefening

De eerste is een voorwaarts buigen oefening. Het is een eenvoudige maar krachtige vorm van activiteit die uw ruggengraat uitoefent en helpt bij het verbeteren houding. Bovendien versterkt je onderrug spieren. Om deze oefening uit te voeren, volgt u deze procedure:

  1. Sta met je voeten uit elkaar een beetje. Licht afscheid je benen geeft je een betere balans. Langzaam, je moet naar beneden en naar voren buigen. Het doel is om te proberen je tenen aan te raken met uw vingers. Voor dit deel, moet u ten minste vijf seconden tellen tot tien seconden.
  2. Keer terug naar de beginpositie
  3. IJverig het uitvoeren van deze oefening, zodat de pijn zal niet vervelend zijn jij en je pijn. Maak zes tot tien herhalingen van deze vorm van lichaamsbeweging.

De tweede is het tegenovergestelde van de voorwaartse buiging oefening. Het is een andere eenvoudige routine die je rug versterkt en verhoogt de flexibiliteit. Om deze oefening uit te voeren, volgt u deze procedure:

Lichaamsbeweging is een manier van het houden van uw lichaam gezond en je geest gezond. Plaats je handen op je heupen.
Lichaamsbeweging is een manier van het houden van uw lichaam gezond en je geest gezond. Plaats je handen op je heupen.

  1. Ga op de grond met je voeten iets uit elkaar.
  2. Plaats je handen op je heupen. Als je dit doet, vind je eigen balans.
  3. Langzaam buigen en achterover te leunen en probeer zo ver leunen als comfortabel is. Niet verder gaan dan uw beperking, of anders zult u achterover te vallen.
  4. Keer terug naar de eerste positie.
  5. Doe dit ongeveer vijf tot tien herhalingen.

Dit zijn slechts enkele van de eenvoudige routines die kunnen helpen genezen uw eigen pijnlijke rug, vooral als je ze uitvoert regelmatig en frequent. Ze kosten niet een cent op alle. Op voorwaarde dat u consequent deze routines uit te voeren, kunnen de voordelen ervan zijn op lange termijn.