E2h

Hoe om weer in vorm te

Er zijn een heleboel redenen die men kan bedenken op de vraag waarom ze gevallen zijn uit hun normale trainingsschema. De verleiding van de bank kan groter zijn geweest, uw drukke werkschema maakte het onmogelijk voor u om een ​​paar minuten van de oefening te knijpen, of het betalen van de sportschool kosten veroorzaakt een stam aan uw zak. Welke reden dan ook u kan, om terug in vorm te nog steeds blijkt te zijn een uitdaging voor iedereen die uit viel van de routine. Hier zijn een paar tips voor u om u weer in vorm te helpen in een mum van tijd.

  1. Begin langzaam door conditionering jezelf. Als je zijn gevallen uit uw oefening routine, kun je niet gewoon terug doen dezelfde oefeningen in hetzelfde tempo als je nog steeds regelmatig te oefenen. Begin klein door het nemen van 15 minuten loopt dagelijks tot uw systeem gewend raakt aan het. Je moet altijd contact op met uw arts voordat u begint een oefening routine, ook om zeker te zijn dat u niet alle ziektes die u kan hebben verergeren. Zodra u de oke en je kunt omgaan met 15 minuten wandelen met geen probleem, werk je weg tot 30 minuten per keer.
  2. Kies een oefening routine kun je dagelijks jezelf. Er zijn een verscheidenheid van oefeningen die je kunt deelnemen aan om u te helpen weer in vorm. Kies een oefening routine die u interesseren en zal je niet vervelen uit. Probeer een combinatie van trainingen, zoals Yoga, Pilates, Spinning Class, Aerobics of Tae Bo tot u een oefening routine die uw smaak zal overeenkomen. U kunt ook het advies inwinnen van een arts of een professionele trainer om u te vertellen wat oefening routine zal uw behoeften te voldoen.
  3. Oefening maar nooit overexert jezelf. Laat de opwinding van het vinden van een leuke oefening routine u overweldigen door de uitbreiding van uw oefening uur. Houd in gedachten dat drie keer per week, dertig minuten per sessie is de aanbevolen frequentie tijdens het sporten. Alles boven dat en loopt u het risico het krijgen van gewonden en uitpersen van uw lichaamsweefsels. Te veel aandringen kan ook u beslist dat het niet de moeite waard, en stoppen voordat je ergens gekregen.
  4. Zoek een metgezel te oefenen met. Vinden van een metgezel om te oefenen met heeft ook te maken # 2 Tip. Als je iemand hebt om te oefenen met, heb je minder kans om verveling te ervaren, dus, waardoor het makkelijker te committeren aan een oefening routine.
  5. Eet een evenwichtige, complete voeding. Je pogingen om weer in vorm zal worden voorgelegd aan verspillen als je niet eet een evenwichtige en complete voeding. Verdeel uw maaltijden in zes kleinere maaltijden op een dag. Ook, zorg er een gewoonte van water of vers vruchtensap regelmatig, in plaats van de soda en koffie die je meestal drinkt drinkt.

Hoe om weer in vorm te. Begin langzaam door conditionering jezelf.
Hoe om weer in vorm te. Begin langzaam door conditionering jezelf.

Terug te gaan naar de gewoonte van de uitoefening zal echt een uitdaging zijn in het begin, maar als je eenmaal wennen aan de routine weer zal alles makkelijker. Denk er altijd aan de lange termijn voordelen van de uitoefening te voorkomen dat u valt weer uit.