E2h

Hoe om wapens te strekken wanneer het zich op de computer

Als je verblijf in de voorkant van een computer de meeste van uw tijd op het werk of thuis huiswerk, kan je niet helpen, maar voel de spanning is het nemen op je armen en handen. Je moet nodig hebt om de positie af en toe breken om strek je spieren. Ook al heb je zitten, geef jezelf een korte pauze om de arm stretching oefening die kan helpen bevrijden, gemak en gereviseerd je armen uit te voeren. Hier zijn enkele arm stretching oefeningen die je kunt doen terwijl in de voorkant van de computer:

  1. De eenvoudigste arm stretch oefening is om rechtop te zitten op je stoel en buig je armen omhoog boven je hoofd met beide handen op de bovenkant van je hoofd. Interlock uw vingers terwijl rechtop zitten en herhaal de armen te buigen minstens 4 keer. Vergeet niet om rechtop te zitten en probeer je armen langzaam naar beneden te brengen aan de achterkant van je hoofd.
  2. Een andere manier om je armen te strekken tijdens je computer tijd is om te zitten in een rechtopstaande positie en zet een van je armen over je borst. Je arm moet dwars door je borst. Je andere arm moet loodrecht worden geplaatst om de arm over je borst vormen een kleine letter "t" en met de opstaande arm, duw je andere arm zachtjes naar binnen om je arm spieren te strekken. Houd de positie 10 seconden vast en herhaal de procedure met je andere arm. U kunt deze oefening afwisselend herhaal nog 10 seconden om je armen te geven een extra boost in de rekken.
  3. Een andere oefening voor je armen die je tijdens het kunt doen op uw computer bureau is om alle binnen handbereik op je schouders met je beide ellebogen wijzen naar de zijkanten. Vergeet niet om rechtop te zitten om letsel te voorkomen aan uw boven-of onderrug. Met deze positie, beweeg je ellebogen omhoog en omlaag afwisselend boven schouderhoogte. Voer deze procedure voor 4 keer naar boven en beneden 4 keer. Heb je vingertoppen niet verwijderen uit je schouder en strek je ellebogen voor-en achteruit. Rekken zo ver als je kunt. Je moet het gevoel dat je armspieren krijgen uitgerekt, maar niet meer dan strek je ellebogen op een punt dat het al pijn zal doen. Nog steeds in de veronderstelling dezelfde positie, draai je je ellebogen naar links en vice versa. Voor elke stretch, tellen voor 8 keer elk.
  4. De volgende arm oefening moet toch aannemen dat de dezelfde positie. Zit op een rechtopstaande positie en samen te brengen zowel je armen naar je rug. Verstrengelen je vingers achter je rug zo recht mogelijk en breng de armen omhoog voorzichtig zo ver als je kunt.

Hoe om wapens te strekken wanneer het zich op de computer. De eenvoudigste arm stretch oefening is om rechtop te zitten op je stoel en buig je armen omhoog boven je hoofd met beide handen op de bovenkant van je hoofd.
Hoe om wapens te strekken wanneer het zich op de computer. De eenvoudigste arm stretch oefening is om rechtop te zitten op je stoel en buig je armen omhoog boven je hoofd met beide handen op de bovenkant van je hoofd.

Vergeet niet om niet te strek je armen als je het gevoel een soort van scherpe pijn terwijl u de arm rekoefeningen. Als dit gebeurt, raadpleeg dan een revalidatie geneeskunde beoefenaar of een orthopedisch arts om u te helpen uw probleem te diagnosticeren. Vergeet niet dat de aandacht voor uw gezondheid zal u verlossen van het lijden meer problemen in de toekomst.