E2h

Hoe om voedsel etiketten te lezen om uw cholesterol te verlagen

Voedseletiketten zijn labels aan de achterkant van voedingsmiddelen

Voedseletiketten zijn labels aan de achterkant van voedingsmiddelen. Ze bevatten voedingswaarde feiten en helpen u om een ​​evenwichtige voeding. Door het nemen van een time-out om voedsel etiketten te lezen, zult u ontdekken hoe u uw cholesterol te verlagen en handhaven van een gezond cholesterol te lezen. Volg gewoon deze stappen over hoe om volledig te kunnen decoderen.

Hoe om voedsel etiketten te lezen om uw cholesterol te verlagen. Zoek het voedsel etiket.
Hoe om voedsel etiketten te lezen om uw cholesterol te verlagen. Zoek het voedsel etiket.

  • Wat u nodig heeft. Als u een leesbril, dat is ongeveer alles wat je nodig hebt om te kunnen het voedsel etiketten te lezen. Anders zou geduld een andere factor. Het is voor je gezondheid toch daarmee ontmoedigd het lezen van deze etiketten van levensmiddelen.
  • Zoek het voedsel etiket. U kunt de meeste etiketten van voedingsmiddelen vinden op de achterzijde van de verpakking van een product. Het is meestal in zwart-wit print en heeft al deze informatie geschreven.
  • Grootte van porties. Het is belangrijk om erachter te komen hoeveel porties een bepaald product bevat. Waarom? Omdat uw eetlust zou kunnen zijn groter dan wat wordt beschouwd als een normale portie voor een bepaald product. Wat je mag aannemen is voor een portie zou verrassend goed voor drie! Daarom, als je drie porties consumeren, automatisch vermenigvuldigt u het numerieke informatie op het etiket. Daarom is het een must om de porties te controleren. Deze informatie wordt meestal gedrukt rechts onder als wat wordt gezegd als voeding feiten.
  • Calorieën. Een ander belangrijk punt om te overwegen wanneer het proberen het verlagen van uw cholesterol calorieën.
  • Vetgehalte. Je hebt ook te totale hoeveelheid vet rekenen op het etiket. Vet is niet per se alleen de reuzel of vlees van dieren (bekend als verzadigd vet). Het kan ook worden gevonden in olie, zoals palmolie en kokosolie. Transvet, die vergelijkbaar is verzadigd, is een ingrediënt in snacks (chips en cookies) en verkorten. Helaas is transvet en verzadigd vet bekend dat hoge niveaus van slechte cholesterol (LDL) te geven. Dit is waarom je zou moeten toezien dat, op 1000 calorieën, 7% komt alleen van deze vetten. Goed nieuws is dat er vet dat ook wordt beschouwd als goed en dit zijn de omega 3, meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten. U zult blij zijn te weten dat deze daadwerkelijk helpt bij het beschermen van uw hart en in het verlagen van uw cholesterol.
  • Cholesterol. Laatste maar niet de minste, wat je moet uit te checken op het voedingswaarde-etiket, is cholesterol vooral omdat je probeert om het te verlagen. De aanbevolen inname 200 milligram per dag. Cholesterol is een vet, wasachtige massa die wordt gevonden in alle delen van ons lichaam. Het is iets ons lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren, maar te veel cholesterol is schadelijk en kan dus verstoppen onze slagaders die ons hart-en vaatziekten.

    Nogmaals, vergeet dan niet om het nummer te vermenigvuldigen met de porties! Een levensmiddel kan worden beschouwd als de laag cholesterol telling 20 milligram of gerekend verzadigd vet, dan ten minste 2 gram.

  • Koolhydraten. Nu, onderzoekt de voedsel-label en zoek totale koolhydraten. Het toegelaten aantal voor gezond eten is 45-65%.


De voordelen van de mogelijkheid om voedseletiketten te decoderen is dat ze allemaal een standaard te volgen, wat betekent dat als je studeert een, het is vrij veel het zelfde voedingswaarde-informatie voor iedereen. Zonder het te weten, wordt u automatisch maken wijzer, gezonder beslissingen voor je hart.