E2h

Hoe om vet te verbranden

Dus je hebt eindelijk besloten om de sportschool

Dus je hebt eindelijk besloten om de sportschool te raken. Je hebt staarde naar je buik lang genoeg, en je hebt uiteindelijk besloten om iets aan te doen. Het probleem is het vet, of het nu rond je buik, armen, dijen, of onder uw nek. De lelijke plooien op je lichaam nog steeds een bron van eeuwige rouw zijn elke keer dat je in de spiegel kijkt. En zo, op dit moment, je hebt besloten om het vet te verliezen. Maar hoe dan?

Diëten en oefeningen zijn er al zo lang als men zich kan herinneren. In de recente geschiedenis zijn er talloze tijdschrift en web artikelen geschreven over hoe het vet te verliezen. Er zijn fad diëten, gidsen voor gezond eten, zeven dagprogramma's, negentig dagprogramma's, en vele anderen, die allemaal beloven om u te helpen vet te verliezen in de snelste manier mogelijk te maken. Er zijn tal van medicijnen die beweren om vet te verbranden componenten bevatten, al die tijd belooft ook dat ze je stofwisseling te verhogen en houd je lichaam het verbranden van het vet constant. Echter, terwijl veel mensen beweren dat deze methoden voor hen werken, moet de grote meerderheid niet reageren op deze methoden. Hier zijn een paar basisprincipes, zodat u kunt het vet te verbranden in je lichaam.

Hoe om vet te verbranden. Voordat je workout, eet een low-calorie, eiwitrijke bar.
Hoe om vet te verbranden. Voordat je workout, eet een low-calorie, eiwitrijke bar.

  • Voordat je workout, eet een low-calorie, eiwitrijke bar. U moet deze een uur en een half te doen voordat uw werkelijke training - wat je hier doet is dat je de spieren in je lichaam voeden met een snelle bron van eiwitten, om hen klaar voor de komende workout. Zorg ervoor dat u het eiwit bar een uur en een half voor de training - dichter bij het werk te halen en uw prestaties kunnen worden verminderd, omdat bloed zal haasten om je maag om het voedsel te verteren.

  • In tegenstelling tot wat mensen zouden kunnen zeggen, maken de cardio het laatste deel van uw training. Misschien vindt u dit een beetje vaag, als mensen hebben altijd gezegd dat je moet een goede warming-up voordat het heffen van gewichten. Het duurt echter het lichaam vijftien minuten om goed op te warmen voordat u begint met het verbranden van vet. Als je begint met een dertig minuten durende sessie loopband zal u effectief slechts vijftien minuten van vetverbranding tijd. Als je de gewichten eerste, zal je lichaam als gevolg van de fysieke activiteit worden geprimed, en dus je cardio sessie aan het einde van uw training zal zijn productiever.
  • De sleutel tot het brandende vet is uithoudingsvermogen en een gezond dieet. U wilt een veel cardio-oefeningen zoals hardlopen, aerobics, fietsen of zwemmen. U moet deze oefeningen om uw hartslag en uw stofwisseling, die het opgeslagen vet zal dan verbranden in je lichaam te verhogen.
  • Ook zult u willen calorierijke en vette voedingsmiddelen, met name die welke gebakken vermijden. Let op uw suiker inname zo goed, dus overslaan op de donuts en chocolade.

Dus je hebt eindelijk besloten om de sportschool. In tegenstelling tot wat mensen zouden kunnen zeggen.
Dus je hebt eindelijk besloten om de sportschool. In tegenstelling tot wat mensen zouden kunnen zeggen.

Tot slot, in gedachten houden dat fitness niet alleen iets wat je moet doen. Het is een manier van leven die je moet in staat zijn om op te nemen in uw dagelijkse taken.