E2h

Hoe om uw proteïne - inname te verhogen

Eiwit is belangrijk voor het lichaam

Eiwit is belangrijk voor het lichaam. Opgroeiende kinderen en oude mensen nodig eiwit het meest. Je moet ervoor zorgen dat de eiwitten die je neemt in voldoende is voor je lichaam. Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om uw proteïne-inname te verhogen:

Hoe om uw proteïne - inname te verhogen. Strooi uw inname van eiwit de hele dag.
Hoe om uw proteïne - inname te verhogen. Strooi uw inname van eiwit de hele dag.

  • Eet veel vlees. Niet alle soorten vlees kan helpen om eiwit. Om uw proteïne te verhogen, eet alleen vis, mager sneetjes rundvlees en kip. Als u zwanger bent maar je moet je inname te beperken van schaal-en schelpdieren.
  • Strooi uw inname van eiwit de hele dag. Je hoeft niet aan eiwit rijke producten als hoofdgerechten eten alleen. U kunt eten wat eiwitrijk voedsel als voorgerecht of als dessert. U kunt zelfs verleiden kinderen in het eten van dit voedsel. Mooi verpakken de maaltijd. Wees creatief door het toevoegen van esthetiek. Kinderen zijn dol op maaltijden met kleur en design. Maak boterhammen met pindakaas. Geef ze yoghurt als dessert. De sleutel is het vinden van welke voedingsmiddelen eiwit bevatten en hoe kunt u uw pakket hen.
  • Laad op zuivel. Zuivel is een zeer goede bron van eiwitten. Echter, mensen meestal negeren dit omdat melk bevat verzadigd vet. Verzadigd vet is niet goed voor het lichaam vooral omdat dit soort vet is niet natuurlijk. U kunt consumeren zuivelproducten, terwijl het vermijden verzadigd vet door het nemen van magere melk en kaas. Er is geen verschil in eiwitgehalte.
  • Beweeg je lichaam en stimuleert je spieren. Oefening en fysieke activiteit complement eiwit inname. Houd in gedachten dat eiwit meestal de beweging van de spieren helpt. Het is vooral nuttig voor mensen die ouder zijn.
  • Neem in eiwitsupplementen. Eiwit supplementen zijn altijd beschikbaar in uw plaatselijke drogist. Voordat u aankoop van een eiwit supplement, kunt u eerst met uw arts te raadplegen. Er zijn verschillende soorten eiwitsupplementen. U wilt er zeker van zijn dat wat u koopt de juiste is. De twee meest populaire supplementen zijn "wei" en "caseïne."
Je lichaam kan opnemen en direct te verteren wei-eiwit. Dat is de reden waarom u zou moeten wei-eiwit te nemen tijdens de dag, bij voorkeur na een fysieke activiteit. Aan de andere kant, je lichaam verteert eiwit langzaam, dat is de reden waarom je het moet nemen 's nachts. Deze reparaties je spieren terwijl u ontspannen en slapen.
  • Eet veel noten, sojaproducten, peulvruchten en bonen. Deze voedingsmiddelen bevatten ook veel eiwitten. Houd er wel rekening mee dat het consumeren van deze is niet genoeg voor je lichaam. Wanneer u deze voedingsmiddelen te consumeren, moet u aanvullen met andere eiwitrijke voedingsmiddelen.

Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om uw proteïne-inname te verhogen. Om meer tips te krijgen, kunt u ook een bezoek aan uw arts. Vraag alle informatie die u wilt weten over eiwit.